【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合 2

971 回覆
21 Like 6 Dislike
蔣公可以話其他巴打係打手,但卻唔願意回覆指責,空穴來風,未必無因,蔣仔只係證明其他人係打手,冇證明其他指責嘅虛實,都唔可以叫做成功洗去屈其他人嘅指控

個啲指責係假架

得封email幾隻字

你啲嘢都係19樣

你摺埋啦

講唔過人就用年資去叫人摺埋,同老屎忽冇分別

唔係年資啊,你係新Ac啊

新AC 同 舊Ac 都係會員

以前我係CD-ROM 嘅時候,曾經仰慕你打擊中介嘅義行,但望著你膠化,我心痛,愛之深,責之切

個啲指責係假架

得封email幾隻字

你啲嘢都係19樣

你摺埋啦

講唔過人就用年資去叫人摺埋,同老屎忽冇分別

唔係年資啊,你係新Ac啊

新AC 同 舊Ac 都係會員

唔好講廢話啦

你都批評人係新會員係癈話
又話保障報料人
你而家cap埋人地個reply出嚟咪盞累死人

都未計你係咪真料
又話保障報料人

都未計你係咪真料

自己判斷下啦

聰明仔

即係流
又話保障報料人

都未計你係咪真料

難講 求其fb inbox打句野 就當人地有講過 來源都無😂
又話保障報料人

都未計你係咪真料

自己判斷下啦

聰明仔

拗唔過人就做錄音機
到底一個人可以有幾多ISP email address 呢
又話保障報料人

都未計你係咪真料

難講 求其fb inbox打句野 就當人地有講過 來源都無😂

任佢噏
fb一樣名都唔係啲咩新奇事
而根據日前表現真係信唔過
叫人自貼身份證咁on9
你貼先啦on9醬
貼完到我貼
又話保障報料人

都未計你係咪真料

任佢噏

人地睇唔撚明佢d所謂證據就話人reading u on79
又話保障報料人

都未計你係咪真料

任佢噏

比個dse得1分嘅柒姑碌話我reading u
蔣公可以話其他巴打係打手,但卻唔願意回覆指責,空穴來風,未必無因,蔣仔只係證明其他人係打手,冇證明其他指責嘅虛實,都唔可以叫做成功洗去屈其他人嘅指控

單係佢屈人咁撚多次
又鳩send email
借刀
貼人上gay佬網
admin 割席
已經夠曬證明醬囝信唔過

你地幾條撚樣,唔好再用文字推論及解釋,要俾啲証明出黎,例如:身份證..自貼

唔好逃避我啦雲狗

on9仔咪又係得把口
人地要你拎證據嗰時你驚到呢撚左係你老母個閪度呀
而家又用精神勝利法
你on9完未
又話保障報料人

都未計你係咪真料

任佢噏

比個dse得1分嘅柒姑碌話我reading u

佢真係覺得全香港既人智力同佢一樣
起馬有6、7個巴打撚你,到底一個人可唔可以有5個ISP email address
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞