【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合 2

971 回覆
21 Like 6 Dislike
蔣公可以話其他巴打係打手,但卻唔願意回覆指責,空穴來風,未必無因,蔣仔只係證明其他人係打手,冇證明其他指責嘅虛實,都唔可以叫做成功洗去屈其他人嘅指控
蔣公可以話其他巴打係打手,但卻唔願意回覆指責,空穴來風,未必無因,蔣仔只係證明其他人係打手,冇證明其他指責嘅虛實,都唔可以叫做成功洗去屈其他人嘅指控

單係佢屈人咁撚多次
又鳩send email
借刀
貼人上gay佬網
admin 割席
已經夠曬證明醬囝信唔過
兩日就度到個劇本

個啲指責係假架

得封email幾隻字

你啲嘢都係19樣
醬仔反擊
醬仔反擊

咪又係一味老屈

個啲指責係假架

得封email幾隻字

你啲嘢都係19樣

你摺埋啦

講唔過人就用年資去叫人摺埋,同老屎忽冇分別
醬仔反擊

咪又係一味老屈

老老實實 佢堆所謂既證據好難睇得明
想點撚樣啊 我想同你溝通到啊蔣仔

王潤丹facebook
[url]https://www.facebook.com/profile.php?id=100009760360533&fref=ts<br><br><br><br>
[/url]

唔好逃避
醬仔反擊

咪又係一味老屈

佢講野都難明啦
醬仔反擊

咪又係一味老屈

分身

收皮啦屌你老母

個啲指責係假架

得封email幾隻字

你啲嘢都係19樣

你摺埋啦

講唔過人就用年資去叫人摺埋,同老屎忽冇分別

唔係年資啊,你係新Ac啊

新AC 同 舊Ac 都係會員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞