【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合 2

971 回覆
21 Like 6 Dislike
張圖笑到顛 幫自己改圖都有既

都唔夠你提供既料好笑

我問緊人有冇我未入GP既RECORD 希望有野笑
呢科睇到我有些少無言🤦🏻‍♀️
有時真係好佩服醬囝蠢得嚟咁有毅力

一日比十幾個子人格騷擾 登傻巴辛苦

🤦🏻‍♂️下次又會有咩人格
扮admin?
醬仔 你認真去睇醫生啦

扮admin?

四點你咪知囉

扮admin?

四點你咪知囉

四點準時上水
蔣仔 唔好下下用同一招 我好易就睇穿你
留名待笑
利申:心態已轉,一開始以為可以點醒佢,後來發現大愛係on9嘅

要人承認啱既野係錯同一大堆自己無做過既野
Are you on9?

醬仔,你確定你完全睇清楚我出嘅文?
如果已經睇清楚仲可以作出以上回覆,我諗你理解能力好有問題。

佢真係以為冇人知
醬仔 你認真去睇醫生啦

你做乜人身攻擊
等唔切喇
好心急呀
見到佢不停話人係中介狗真係得啖笑
其實如果我係中介狗呢 我就唔會日日推個同狙擊中介狗有關嘅post 真係貪馨香咩
仲要話05年未出現中介呢樣野 真係on9到冇人有
你大陸落嚟?
又一個

人格
醬仔 你認真去睇醫生啦

你做乜人身攻擊

我唔想出出下街見到有個痴線佬係街
因為人格障礙真係好危險

佢真係以為冇人知

我之前講過,佢要推翻一切其實好簡單。
用手提電話,帶口罩加寫個連登名落紙再揸拍幾秒片講幾句野已經ok

不過我估佢一定會話:我唔鐘意做呀,吹呀
會唔會扮admin話收到律師信要你比資料乜乜乜
醬囝參考下
醬仔 你認真去睇醫生啦

你做乜人身攻擊

因為人格障礙真係好危險

真心似有,我個fd嗰種偏執係會喺街見到少少野就鬧人。
醬囝參考下

@min用yahoo

佢真係以為冇人知

用手提電話,帶口罩加寫個連登名落紙再揸拍幾秒片講幾句野已經ok

支持

佢真係以為冇人知

洗咩咁煩

醬囝用開拖字訣 話比你聽遲啲有料
再拖到冇人記得

標哥單野就係實例
醬囝參考下

@min用yahoo

都可以 不過蔣仔D中文好易露底
見到佢不停話人係中介狗真係得啖笑
其實如果我係中介狗呢 我就唔會日日推個同狙擊中介狗有關嘅post 真係貪馨香咩
仲要話05年未出現中介呢樣野 真係on9到冇人有
你大陸落嚟?

如果我係中介狗呢,邊得閒理佢
留返啖氣揾錢好過啦,佢老幾啫
醬仔 你認真去睇醫生啦

你做乜人身攻擊

因為人格障礙真係好危險

真心似有,我個fd嗰種偏執係會喺街見到少少野就鬧人。

好彩就鬧人 唔好彩就斬人
醬囝參考下

@min用yahoo

都可以 不過蔣仔D中文好易露底

唔知IVE FD有冇教寫呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞