【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合 2

971 回覆
21 Like 6 Dislike
除咗電話公司一樣, 大家可以留意埋, 個電量位, 醬囝係一直冇顯示幾多%嘅

但醬囝好似用an撞?

當我冇講過
竟然連自己都出賣埋
除咗電話公司一樣, 大家可以留意埋, 個電量位, 醬囝係一直冇顯示幾多%嘅

但醬囝好似用an撞?

佢正身電話號碼係用iphone
報料EMAIL
sochunonisdog@gmail.com
竟然連自己都出賣埋

然後再同自己割蓆

但醬囝好似用an撞?

好撚chur, 係咁換電話卡開tg諗住攞資料
咪撚on9啦

但醬囝好似用an撞?

好撚chur, 係咁換電話卡開tg諗住攞資料
咪撚on9啦

張電話卡係咁插入插出會唔會辛苦過打字?
咪以為新巴打接力就會弱智咗先得嫁

無眼睇
見到佢不停話人係中介狗真係得啖笑
其實如果我係中介狗呢 我就唔會日日推個同狙擊中介狗有關嘅post 真係貪馨香咩
仲要話05年未出現中介呢樣野 真係on9到冇人有
你大陸落嚟?

如果我係中介狗呢,邊得閒理佢
留返啖氣揾錢好過啦,佢老幾啫

【恐嚇連登仔】揭吸血中介開果汁店 「標哥」求刪post不遂淋油

https://www.hk01.com/港聞/74879/-恐嚇連登仔-揭吸血中介開果汁店-標哥-求刪post不遂淋油

你仲要執著幾耐
而家人地都wfc啦
其實如果我係中介狗呢 我就唔會日日推個同狙擊中介狗有關嘅post 真係貪馨香咩
你大陸落嚟?

【恐嚇連登仔】揭吸血中介開果汁店 「標哥」求刪post不遂淋油

https://www.hk01.com/港聞/74879/-恐嚇連登仔-揭吸血中介開果汁店-標哥-求刪post不遂淋油

你仲要執著幾耐
而家人地都wfc啦

成個禮拜前解釋完
指,稱「」
而家又唔明
你大陸落嚟?

你仲要執著幾耐
而家人地都wfc啦

成個禮拜前解釋完
指,稱「」
而家又唔明

究竟係財務定金融中介
你大陸落嚟?

你仲要執著幾耐
而家人地都wfc啦

成個禮拜前解釋完
指,稱「」
而家又唔明

究竟係財務定金融中介

好亂啊
你大陸落嚟?

你仲要執著幾耐
而家人地都wfc啦

成個禮拜前解釋完
指,稱「」
而家又唔明

究竟係財務定金融中介

好亂啊

就係,今朝先話完我,呢度就話係財務中介
係呢到我見到港人港地未來接班人

你照鏡都見到

你照鏡都見到

好絕望

你照鏡都見到

好絕望

絕到喊
其實蔣囝唔入黎 呢啲post推多幾日就沉 但係佢又忍唔住道氣 潛幾日之後隔幾日就諗住上黎反擊 點知一次又一次比人撚
建議呢排你收下皮先 聽講青山嗰邊環境唔錯

以為自己有料反擊嘛 上個post咪一上水就串柒柒話起到巴打底 比17個鐘人道歉丫嘛
報料EMAIL
sochunonisdog@gmail.com

歡迎各位認識蔣囝嘅人報料
豬撚到俾人呃返張自貼轉頭
豬撚到俾人呃返張自貼轉頭

可能係我地太醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞