【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合 2

971 回覆
21 Like 6 Dislike

得一個,無得抵賴啦

可唔可以cap埋佢fb幾時開

而家搵緊

於2015年7月30號開啟
此帳號轉左四次名
Jim wong👉🏻kotha chun👉🏻戴佐敦👉🏻Kotha Chun

他也承認此帳號係佢

佢tg 我2015年對話紀錄既cap圖

曾改名做戴佐敦

他承認一開始係Jim Wong

完。
醬仔 你知唔知摩根史丹利係咩公司?

Google 緊

可以尻吹架嘛

有mk仔夠set自己讀poly啦

咩都係人哋尻吹架啦,得你先唔係尻吹架咋嘛。不過係一間咁大間嘅公司到做,唔似係尻吹囉
又一次玩殘佢

對唔住各位大佬,收返先

得一個,無得抵賴啦

可唔可以cap埋佢fb幾時開

而家搵緊

此帳號轉左四次名
Jim wong👉🏻kotha chun👉🏻戴佐敦👉🏻Kotha Chun

他也承認此帳號係佢

曾改名做戴佐敦

完。

可以尻吹架嘛

我肯定你係i大fd
又一次玩殘佢

對唔住各位大佬,收返先

好撚好笑
無朋友既Facebook 主要用途係睇J圖
想點撚樣啊 我想同你溝通到啊蔣仔

王潤丹facebook
[url]https://www.facebook.com/profile.php?id=100009760360533&fref=ts<br><br><br><br>
[/url]

轉名會冇囇啲FD

醬仔 你知唔知摩根史丹利係咩公司?

Google 緊

可以尻吹架嘛

咩都係人哋尻吹架啦,得你先唔係尻吹架咋嘛。不過係一間咁大間嘅公司到做,唔似係尻吹囉

係facebook你set係白官做都得啦

又無限制

係無限制嘅,不過通常係mk先會做啲咁嘅野囉

原名

原名

好精彩嘅原名,假ac啦一定係

原名

此帳號轉左四次名

他也承認此帳號係佢

曾改名做戴佐敦

[

原名都cap埋出嚟啦喎

原名

開個ac都咁求其

Google 緊

可以尻吹架嘛

係facebook你set係白官做都得啦

又無限制

係無限制嘅,不過通常係mk先會做啲咁嘅野囉

阿豬阿狗都set得啦,有限定mk仔咩

你都係諗下會唔會有人咁無聊啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞