【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合 2

971 回覆
21 Like 6 Dislike

於2015年7月30號開啟
此帳號轉左四次名
Jim wong👉🏻kotha chun👉🏻戴佐敦👉🏻Kotha Chun

他也承認此帳號係佢

佢tg 我2015年對話紀錄既cap圖

曾改名做戴佐敦

他承認一開始係Jim Wong

[

原名都cap埋出嚟啦喎

都話佢有mon post,身有屎點咪即刻改囉

知唔知咩叫做原名
我係佢有mon post啊,就唔會改返同post上面一無一樣嘅名啦

你真係傻既,無改錯名

以你嚟講,係無資格話我係傻
都係個句,心虛改名應該改返個係post上面無出現過嘅名,洗咩改完原名又再改返做Kotha Chun

因為你連傻既都不如

以你嚟講,有資格話人傻都不如咩
一個dse得1分嘅人,人哋唔笑你智商都應該要偷笑啦下話

原名都cap埋出嚟啦喎

知唔知咩叫做原名
我係佢有mon post啊,就唔會改返同post上面一無一樣嘅名啦

你真係傻既,無改錯名

都係個句,心虛改名應該改返個係post上面無出現過嘅名,洗咩改完原名又再改返做Kotha Chun

因為你連傻既都不如

你着草會唔會用返之前用過之前用過唧名

一個dse 1分去話個分數比佢唔知高幾多倍嘅傻

知唔知咩叫做原名

你真係傻既,無改錯名

因為你連傻既都不如

所以佢咪set個新名囉

智障

kotha Chun 到Kotha Chun
有分別咩
呢排得閒,有興趣幫手
利申撐過蔣仔打中介,想知多啲
可以幫手整合同開post
https://t.me/Onewordshock

知唔知咩叫做原名

你真係傻既,無改錯名

因為你連傻既都不如

所以佢咪set個新名囉

智障

Set完新名再改返改名
呢排得閒,有興趣幫手

又多一個傻仔入局

你鐘意點講咪點講反正我見你比admin打腫塊面之後就覺得你講野可信性已經低咗好多

知唔知咩叫做原名

你真係傻既,無改錯名

因為你連傻既都不如

唔夠人講就人身攻擊,老細俾唔夠錢?

你都係去查下咩叫人身攻擊先。之前咪有巴打話過俾你知囉,如果一個人係智障嘅,而你走去笑佢智障呢種就叫人身攻擊。
Btw。

你真係傻既,無改錯名

因為你連傻既都不如

所以佢咪set個新名囉

智障

有分別咩

講紅色個到啊

亂碼>Jim wong > kotha chun>戴佐敦>Kotha Chun

因為你連傻既都不如

所以佢咪set個新名囉

智障

有分別咩

講紅色個到啊

亂碼>Jim wong > kotha chun戴佐敦>Kotha Chun

你真係傻既,無改錯名

因為你連傻既都不如

唔夠人講就人身攻擊,老細俾唔夠錢?

你都係去查下咩叫人身攻擊先。之前咪有巴打話過俾你知囉,如果一個人係智障嘅,而你走去笑佢智障呢種就叫人身攻擊。
Btw。

你不如摺埋?

痴痴呆呆坐埋一台

係都你摺先啦,連咩叫人身攻擊都唔知
呢排得閒,有興趣幫手

又多一個傻仔入局

你鐘意點講咪點講反正我見你比admin打腫塊面之後就覺得你講野可信性已經低咗好多

炒車咪笑你on9囉

咁如果我唔係炒車嘅話係邊個on9?
呢排得閒,有興趣幫手

又多一個傻仔入局

炒車咪笑你on9囉

其實應該在座好多巴打都唔係
屌你老母諗住潛左成日冇野好笑
點知又黎料
好心蔣囝你要整假ac就整得高章少少
fd 又冇公司又亂黎
比人搵到破綻就話人地已經改左
姐係死無對證啦?
仲當係證據?

齊齊回帶,蔣巴點睇
呢排得閒,有興趣幫手

又多一個傻仔入局

炒車咪笑你on9囉

佢就係撐蔣囝係咪炒左車囉
屌你老母諗住潛左成日冇野好笑
點知又黎料
好心蔣囝你要整假ac就整得高章少少
fd 又冇公司又亂黎
比人搵到破綻就話人地已經改左
姐係死無對證啦?
仲當係證據?

法庭都唔會俾呢啲拎嚟做證據

齊齊回帶,蔣巴點睇

齊齊回帶,蔣巴點睇

起馬喺連囝同你嘅關係上面我冇炒車

齊齊回帶,蔣巴點睇

有追哂post, 蔣巴有冇回應過
定係因為人地要對外保持中立形象所以唔認你呢個朋友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞