【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合 2

971 回覆
21 Like 6 Dislike
好想睇下醬囝呀哥同老豆老母係咩樣

我地有

兩個都係做中介既

做咩咁話你爸爸媽媽?蔣仔不孝

話你啊,陸偉廉

正生吸毒仔

想唔想老豆老母連富泰邨都無得住呀

蔣仔 你恐嚇我? Btw 富泰係邊?
醬仔你要恰新人都唔好咁恰法啊
亂扣就實冇死
亂扣就實冇死

醬囝應該覺得成個post都係果幾個人
有冇咩新野睇
好想睇下醬囝呀哥同老豆老母係咩樣

我地有

兩個都係做中介既

屌 原來係要狙擊自己老豆老母
其實蔣仔非禮女同學又好,個樣唔靚仔又好,都唔緊要。 我只係推崇佢好有毅力咁屌打中介狗

雖然有人話佢過街老鼠,但我覺得佢只係普普通通咸濕仔一個,個個男人都係咁架啦

比起中介狗呃完錢害到人家破人亡之後仲想從良,蔣仔只係碎料

我地有

兩個都係做中介既

做咩咁話你爸爸媽媽?蔣仔不孝

話你啊,陸偉廉

正生吸毒仔

想唔想老豆老母連富泰邨都無得住呀

蔣仔 你恐嚇我? Btw 富泰係邊?

扮啦,柒頭

你老豆老母屋企啊

我老豆老母唔係係香港住
亂扣就實冇死

醬囝應該覺得成個post都係果幾個人

亂咁扣都中我切呀
Btw 醬囝之前又話gary係王潤丹請嘅打手
依家又改口係潘振藩
其實蔣仔非禮女同學又好,個樣唔靚仔又好,都唔緊要。 我只係推崇佢好有毅力咁屌打中介狗

雖然有人話佢過街老鼠,但我覺得佢只係普普通通咸濕仔一個,個個男人都係咁架啦

我都支持架

不過唔係而家咁囉
蔣仔做過咩on9嘢,聽下仲有啲興趣,但處心積慮咁想人格謀殺佢真係好撚明顯囉中介狗

我都支持架

不過唔係而家咁囉

冇人阻過佢反中介

最弊我無做過非禮同其他野嗎

我係唔靚仔,但普通囉

影來睇過
你可唔可以唔好侮辱我智商?想約人出街唔該搵個好啲嘅籍口
同埋我好忙架唔得閒陪你出街架,搵過第二個啦

最弊我無做過非禮同其他野嗎

我係唔靚仔,但普通囉

中上男神
蔣仔做過咩on9嘢,聽下仲有啲興趣,但處心積慮咁想人格謀殺佢真係好撚明顯囉中介狗

老母做m記

巴打有時間既話 可以用起底功能睇返曬我地既post

老母以前做m記

我發覺醬囝好鐘意亂改人啲料

老母以前做m記

我發覺醬囝好鐘意亂改人啲料

唔改邊有位比佢吠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞