【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合 2

971 回覆
21 Like 6 Dislike

講中你穴道就係人格障礙

醬仔你接受下人意見啦,去政府排好平,當然我無100%確定你係,不過我有朋友同你咁上下,一樣活喺自己世界,不過你好d,佢已經近40歲,影響埋工作。
我意思唔係話串你屈你人格障礙,直接d講你而家好受咩?
去求個意見啦

唔夠人講就人身攻擊

諗住上黎洗底?

人哋講建議你又話人哋人身攻擊
巴打無做錯野點解要洗底?
我明啦,又一隻啊嘛

唔係做乜要聽

因為佢做中介嘛

Sorry,我做嘅係工程。
你嘅路係你自己選擇,我俾建議你只係出於一直追post,感覺你唔改變,唔正視問題,以後條路會好難行。

乜工程係你9 up既姐.證據呢?

唔夠人講就人身攻擊

諗住上黎洗底?

真心同你講就話人洗底,同埋你知唔知咩叫人身攻擊?
俾個意見你叫人身攻擊?
如果你係弱智而我句句叫你死弱智仔就係人身攻擊了。
可惜我無,你都唔係弱智架

你考慮下自己以後人生先啦,唔好再咁偏執了

唔洗扮野啦 ,一個連財務公司同財務中介都末搞清楚既人

蔣囝:你露咗底啦

我發現佢真係唔知呢d中介,或者叫顧問公司係點運作。
狙擊左咁耐,連呢d著唔知。
或者咁問,醬仔認為財務中介係咩黎?

一個連財務公司同財務中介都末搞清楚既人有乜資格challenge人

人哋話你係你唔清楚喎

ive fd 都畢唔到業

醬仔你接受下人意見啦,去政府排好平,當然我無100%確定你係,不過我有朋友同你咁上下,一樣活喺自己世界,不過你好d,佢已經近40歲,影響埋工作。
我意思唔係話串你屈你人格障礙,直接d講你而家好受咩?
去求個意見啦

唔夠人講就人身攻擊

諗住上黎洗底?

俾個意見你叫人身攻擊?

一個連財務公司同財務中介都末搞清楚既人有乜資格challenge人

人哋話你係你唔清楚喎

我敢講我知既一定比佢多

咁你認為財務中介係咩黎

俾個意見你叫人身攻擊?

人哋話你係你唔清楚喎

我敢講我知既一定比佢多

願聞其詳
到而家呢班小朋友都仲唔知自己被人利用緊,再加上本身智力同無知,所以點講都無用架啦.

btw,勝利都係企係我個方

又嚟話人無知同埋小朋友
剩係識話人係中介、但證據又唔拎出嚟喎,得把口。跟著就嚟勝利永遠企係佢個方。
精神勝利大法又出現啦

連倫敦金同財務中介都分唔出

倫敦金同中介兩樣野嚟架喎

但你啲隊友唔識分嘛

金融中介

我睇唔出邊個唔識分囉
醬Ching ho ball!!

民主會戰勝歸來!
大家一齊唱首海闊天空先!

唔夠人講就人身攻擊

諗住上黎洗底?

我明啦,又一隻啊嘛

唔係做乜要聽

因為佢做中介嘛

你嘅路係你自己選擇,我俾建議你只係出於一直追post,感覺你唔改變,唔正視問題,以後條路會好難行。

求其搵張相油一油就當係自己

你無得救了。

唔夠人講就人身攻擊

諗住上黎洗底?

我明啦,又一隻啊嘛

唔係做乜要聽

因為佢做中介嘛

人哋嘅證據唔係證據,你個啲先叫證據啊嘛
btw 說好的笑料呢
po新野再撚蔣囝啦,淨係教佢分係咪中介好悶呀
到而家呢班小朋友都仲唔知自己被人利用緊,再加上本身智力同無知,所以點講都無用架啦.

btw,勝利都係企係我個方

又嚟話人無知同埋小朋友
剩係識話人係中介、但證據又唔拎出嚟喎,得把口。跟著就嚟勝利永遠企係佢個方。
精神勝利大法又出現啦

連倫敦金同財務中介都分唔出

倫敦金同中介兩樣野嚟架喎

但你啲隊友唔識分嘛

金融中介

我睇唔出邊個唔識分囉

精神勝利大法又出現啦

佢到底知唔知咩叫精神勝利大法
中介倫敦金有咩所謂 我有撚排都未窮到要借
我不爽既係會然上網大話連篇有策略地誤導網友

admin fd底 見報 41J 亂貼圖指人

而家即係話狙擊中介係大義其餘誠信人格可以無視晒?傻的吧

我明啦,又一隻啊嘛

唔係做乜要聽

因為佢做中介嘛

你無得救了。

我嗰個係我name tag黎,頭先影嘅,你唔係以為我網上揾圖再寫字掛,如果係我真心建議你去睇睇
btw 說好的笑料呢
po新野再撚蔣囝啦,淨係教佢分係咪中介好悶呀

1點

唔夠人講就人身攻擊

諗住上黎洗底?

我明啦,又一隻啊嘛

唔係做乜要聽

因為佢做中介嘛

人地既就係偽造
蔣囝既就真相
蔣囝
小學未畢業巴打

如果根據蔣仔講法

果幾個人係中介狗黎

咁佢地又點會淨係識網上欺凌呢?佢地起碼淋過紅油

其次,佢地應該係呃人呃到風生水起既中介狗

又何來你所謂既返工專心d,老細貼錢比你上網

即係其實你都覺得蔣仔屈人啦係咪?

屈人又點,屈撚完就散,你反擊佢即係佢攪到你地既利益啦

咁你地既利益係乜?爭女,爭仔,錢?定為正義公義之戰呀?

反擊
屈完人可以咩事都無歉都唔洗道,反擊一定要係為利益
我真係感謝讀者提供笑話

反擊? 屈九人係必要之惡。佢屈人屈到犯法自然比人拉,駛唔駛你地出黎扮正義撚?

網上bully人係必要之惡。佢屈人屈到犯法自然比人拉,駛唔駛你出黎扮正義撚?

垃圾,我支持佢推撚班中介

佢私生活係點關人乜事? 你地而家bully佢係乜作用盲閪都見到啦

我明啦,又一隻啊嘛

唔係做乜要聽

因為佢做中介嘛

你無得救了。

我嗰個係我name tag黎,頭先影嘅,你唔係以為我網上揾圖再寫字掛,如果係我真心建議你去睇睇

你唔好咁認真 佢用自己個高登/li acc入到個叫雞post話叫左雞都話證據不足
之前d傻仔上網話咩時代廣場放炸彈都唔應該拉 "用把口放呀"

唔係做乜要聽

因為佢做中介嘛

你無得救了。

巴打唔洗同佢咁認真 撚下佢就得 其實佢係個mon後面嬲到手都震埋

你啱

唔係做乜要聽

因為佢做中介嘛

你無得救了。

巴打唔洗同佢咁認真 撚下佢就得 其實佢係個mon後面嬲到手都震埋

你知我係邊個一定唔夠膽串我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞