【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合 2

971 回覆
21 Like 6 Dislike
本日最大笑話
隨天語巴打:聽過蘇俊安未?最無腦個個
蔣囝:on9仔話我無腦

要推到1001然後放新post再恥笑過
本來好地地。。。
你班仆街

巴打,係佢自己直線自爆先

我仲好記得醬囝佢初初畀人淋油嗰陣,佢係搵咗工賊會鄧家彪幫佢報案

一個搵得工賊幫佢手嘅人,竟然仲好意思話其他人係五毛

認真,我覺得醬仔會俾中介起到地址搞可能性唔多,
一係就揾佢地借錢中過伏,一係就真係想做中介俾人reject左。
唔係正常你網上出post 人地點會知你地址
傻巴準備開新post
記得貼蔣囝自爆
推到1001

得一個,無得抵賴啦

可唔可以cap埋佢fb幾時開

見到個fb一個朋友都無add就知假啦話
本來好地地。。。
你班仆街

巴打,係佢自己直線自爆先

我仲好記得醬囝佢初初畀人淋油嗰陣,佢係搵咗工賊會鄧家彪幫佢報案

一個搵得工賊幫佢手嘅人,竟然仲好意思話其他人係五毛

認真,我覺得醬仔會俾中介起到地址搞可能性唔多,
一係就揾佢地借錢中過伏,一係就真係想做中介俾人reject左。
唔係正常你網上出post 人地點會知你地址

之前有巴打都有類似嘅推斷
醬仔 你知唔知摩根史丹利係咩公司?

Google 緊

可以尻吹架嘛

有mk仔夠set自己讀poly啦

咩都係人哋尻吹架啦,得你先唔係尻吹架咋嘛。不過係一間咁大間嘅公司到做,唔似係尻吹囉

醬仔都吹自己喇沙啦

Google 緊

可以尻吹架嘛

咩都係人哋尻吹架啦,得你先唔係尻吹架咋嘛。不過係一間咁大間嘅公司到做,唔似係尻吹囉

醬仔都吹自己喇沙啦

你又啱
有朋友係cd-rom,佢都係stack左喺kotha嗰度
有朋友係cd-rom,佢都係stack左喺kotha嗰度

本日最大笑話
蔣囝:on9仔話我無腦

要推到1001然後放新post再恥笑過
本日最大笑話
蔣囝:on9仔話我無腦[/

Google 緊

可以尻吹架嘛

醬仔都吹自己喇沙啦

你又啱

新界喇沙都唔收啦咁撚蠢

Google 緊

可以尻吹架嘛

醬仔都吹自己喇沙啦

你又啱

新界喇沙都唔收啦咁撚蠢

點敢收

Google 緊

可以尻吹架嘛

醬仔都吹自己喇沙啦

你又啱

新界喇沙都唔收啦咁撚蠢

點敢收

匡智都要考慮下啦

可以尻吹架嘛

醬仔都吹自己喇沙啦

你又啱

新界喇沙都唔收啦咁撚蠢

點敢收

匡智都要考慮下啦

呢句真
重申返 我地係支持蔣仔反中介 但係睇唔過眼佢上咗神枱後亂屈反佢既巴打係中介
本日最大笑話
蔣囝:on9仔話我無腦[/

佢又講得無錯 佢叫蘇蠢戇
帶你認識知名網友蘇俊安 蔣介石(在線中)
https://lihkg.com/thread/284043/page/1?ref=ios
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞