【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合 2

971 回覆
21 Like 6 Dislike
財務中介係呢一兩年先出現架

小朋友,無知就睇多d新聞啦

是日金句

是日金句

估唔到會比小朋友叫做小朋友
真失敗呀我

醬仔你究竟係咪真係知架
我呢個係真人真事黎,嗰時間野叫信泰,喺女人街嗰邊,拎票嗰間叫兩益,你自己查下啦

post証據上黎先啦,無證據你話乜都得架啦,例如:單據

仲有呀,你個AC係啱啱開架喎

塊面即刻俾人打腫曬啦陰公豬

你貼間公司資料上黎做乜?

代表你有證據借錢?

都係個句,佢屈人唔洗證據,但人哋講野就要有證據囉

一問佢拎證據隻狗又吠

癲得制,無計。原諒下啲有瘋狗症嘅毛孩

是日金句

真失敗呀我

🤦🏻‍♀️小朋友囉咩事
小學未畢業巴打

如果根據蔣仔講法

果幾個人係中介狗黎

咁佢地又點會淨係識網上欺凌呢?佢地起碼淋過紅油

其次,佢地應該係呃人呃到風生水起既中介狗

又何來你所謂既返工專心d,老細貼錢比你上網

即係其實你都覺得蔣仔屈人啦係咪?

你色盲

黑油啊

原來係黑油唔係紅油,小學雞巴打完美解答左我既疑問
小學未畢業巴打

如果根據蔣仔講法

果幾個人係中介狗黎

屈人又點,屈撚完就散,你反擊佢即係佢攪到你地既利益啦

咁你地既利益係乜?爭女,爭仔,錢?定為正義公義之戰呀?

是日金句

真失敗呀我

日日對住部電視先講先出呢句說話
我估會唔會係醬仔俾中介呃過錢?
如果係嘅,好人好者點解會送上門俾人呃?
以我理解嘅財務中介,係會聲稱幫一d銀行借唔到錢嘅人去向一d可能3線財仔借貸嘅。
佢地會從中收住址核實費(好似咁叫),介紹人俾你做擔保收擔保費,最後借5000,實際可能要倒貼,之後屈你借左5000要還過萬。
另外,佢地做得呢d一定有後台,點解會怕左醬仔俾返3萬佢?
好多疑點喎,中介會知你地址一係你就做過中介,一係就揾過中介借錢啫

因為05年我有朋友俾中介呃過,就係一開始想借2萬,中介話唔可以,要借左5000細數,之後再用個記錄借2萬。
到借錢嗰日,申請費連地址核實俾左1100,之後中介帶左去一間佐敦嘅財仔,用中介提供嘅擔保人借到5000,擔保人立即收左4500就叫我朋友返屋企,之後嗰2萬無借到,不過填表簽左借2萬,最後屋企人還左4萬。

所以我知知地佢地手法,怕醬仔屈我係中介,所以講清楚先

出現啦,2005年根本都末有財務中介呢樣野

醬仔你究竟係咪真係知架
我呢個係真人真事黎,嗰時間野叫信泰,喺女人街嗰邊,拎票嗰間叫兩益,你自己查下啦

原來成立就係,any , 幾時有,點有?關你地班撚樣上網bully人乜撚野事?

佢癲得好痴線
完全無追post

垃圾文追黎做乜? 我唔好發掘下有乜野玩?
我估會唔會係醬仔俾中介呃過錢?
如果係嘅,好人好者點解會送上門俾人呃?
以我理解嘅財務中介,係會聲稱幫一d銀行借唔到錢嘅人去向一d可能3線財仔借貸嘅。
佢地會從中收住址核實費(好似咁叫),介紹人俾你做擔保收擔保費,最後借5000,實際可能要倒貼,之後屈你借左5000要還過萬。
另外,佢地做得呢d一定有後台,點解會怕左醬仔俾返3萬佢?
好多疑點喎,中介會知你地址一係你就做過中介,一係就揾過中介借錢啫

因為05年我有朋友俾中介呃過,就係一開始想借2萬,中介話唔可以,要借左5000細數,之後再用個記錄借2萬。
到借錢嗰日,申請費連地址核實俾左1100,之後中介帶左去一間佐敦嘅財仔,用中介提供嘅擔保人借到5000,擔保人立即收左4500就叫我朋友返屋企,之後嗰2萬無借到,不過填表簽左借2萬,最後屋企人還左4萬。

所以我知知地佢地手法,怕醬仔屈我係中介,所以講清楚先

醬仔你究竟係咪真係知架

代表你有證據借錢?

係你話呢一兩年先有中介,我先放圖。

呢間都係,當時無記錯係用財務顧問個名。
小學未畢業巴打

如果根據蔣仔講法

果幾個人係中介狗黎

反擊
屈完人可以咩事都無歉都唔洗道,反擊一定要係為利益
我真係感謝讀者提供笑話

醬仔你究竟係咪真係知架

代表你有證據借錢?

一問佢拎證據隻狗又吠

又係證據,你地不如返歸開個家事法庭啦,on 9 ,出黎bully
好想知醬囝定義嘅金融中介係咩
不如你好似考dse咁解左隻字比大家聽先

醬仔你究竟係咪真係知架

原來成立就係,any , 幾時有,點有?關你地班撚樣上網bully人乜撚野事?

佢癲得好痴線
完全無追post

垃圾文追黎做乜? 我唔好發掘下有乜野玩?

無追post就衝出嚟,柒咗都仲要死撐
小學未畢業巴打

如果根據蔣仔講法

果幾個人係中介狗黎

即係蔣仔反中介果時屈d根本唔係中介既人

唔可以出黎糾正佢?

而係糾正佢既途中發現佢咁撚蠢,又唔可以恥笑佢?

代表你有證據借錢?

一問佢拎證據隻狗又吠

又係證據,你地不如返歸開個家事法庭啦,on 9 ,出黎bully

呢句鬧埋蔣囝喎,係佢問人拎證據架喎,你做咩事啊。原來你係假膠,一樣覺得蔣囝唔啱呢。你用心良苦啊你

代表你有證據借錢?

一問佢拎證據隻狗又吠

如果樓主佢地屈醬囝就叫bully
係事實點會係bully
所以我不嬲支持醬囝拎證據架
證明巴打們無bully佢

醬仔你究竟係咪真係知架

代表你有證據借錢?

係你話呢一兩年先有中介,我先放圖。

呢間都係,當時無記錯係用財務顧問個名。

唔好再貼間公司資料上黎啦

好明顯係財務公司黎

即係淨係借錢

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞