【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合 2

971 回覆
21 Like 6 Dislike

Jim Wong?

Jim Wong?

似借刀喎
於2015年7月30號開啟

呢個又邊度嚟

呢個又邊度嚟

佢話係就係啦

原名

好精彩嘅原名,假ac啦一定係

此帳號轉左四次名
Jim wong👉🏻kotha chun👉🏻戴佐敦👉🏻Kotha Chun

他也承認此帳號係佢

佢tg 我2015年對話紀錄既cap圖

曾改名做戴佐敦

他承認一開始係Jim Wong

[

原名都cap埋出嚟啦喎

都話佢有mon post,身有屎點咪即刻改囉

呢個又邊度嚟

佢話係就係啦

真係慘啊做個假ac都做到咁甩漏,又多個無辜嘅人中槍
原名又鳩打 公司名又鳩打

原名

此帳號轉左四次名
Jim wong👉🏻kotha chun👉🏻戴佐敦👉🏻Kotha Chun

他也承認此帳號係佢

曾改名做戴佐敦

[

原名都cap埋出嚟啦喎

知唔知咩叫做原名
我係佢有mon post啊,就唔會改返同post上面一無一樣嘅名啦
真係慘啊做個假ac都做到咁甩漏,又多個無辜嘅人中槍

係你同班你班同事on9姐

連共同朋友都無都係同事

原名

此帳號轉左四次名

他也承認此帳號係佢

曾改名做戴佐敦

[

原名都cap埋出嚟啦喎

知唔知咩叫做原名
我係佢有mon post啊,就唔會改返同post上面一模一樣嘅名啦

開佢波

開佢波

真AC不怕FB審查

原名

此帳號轉左四次名

他也承認此帳號係佢

曾改名做戴佐敦

[

原名都cap埋出嚟啦喎

知唔知咩叫做原名
我係佢有mon post啊,就唔會改返同post上面一無一樣嘅名啦

你真係傻既,無改錯名

以你嚟講,係無資格話我係傻
都係個句,心虛改名應該改返個係post上面無出現過嘅名,洗咩改完原名又再改返做Kotha Chun

開佢波

你咪開,橫掂個Ac又唔係我

你既證人黎架喎

此帳號轉左四次名

他也承認此帳號係佢

曾改名做戴佐敦

[

原名都cap埋出嚟啦喎

知唔知咩叫做原名

你真係傻既,無改錯名

都係個句,心虛改名應該改返個係post上面無出現過嘅名,洗咩改完原名又再改返做Kotha Chun

因為你連傻既都不如

你着草會唔會用返之前用過之前用過唧名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞