【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合 2

971 回覆
21 Like 6 Dislike
蔣仔 我追曬post真係覺得你好慘 明明你真心討伐中介狗但咁多人比中介狗影響反埋你一份 覺得你好慘

不如你睇睇精神科醫生啦 邊度會有人想搞你個dse1分嘅垃圾 冇料就作屋企人係律師嘅廢柴
飲食習慣
係呢到我見到港人港地未來接班人

又屈我自爆,又屈我報料

呢啲真係共產黨既手法

屈你自爆同報料啦 我地有曬證據 你都可以話我地屈你 你先係真正既共產黨
最後晚餐-蔣仔
http://vocaroo.com/i/s1RWmTjgmBnx

推薦

又屈我自爆,又屈我報料

呢啲真係共產黨既手法

其實有人扮你報料都唔係冇可能 不過除左你真係諗唔到邊個咁無聊會去比假料 你以為自己邊個

真係有心造你既都唔使下下都問我地要wts同tg
而係直接比圖比證據我地 而且仲貪得無厭要我地報料email個password 明知我地會爆料 其實唔需我地個password都夠玩尻你 蔣仔 下一次醒小小啦 你有好大既進步空間 而家有咁多巴打陪你玩
好過你得把口乜撚都冇
好過你得把口乜撚都冇

仲打算自製證據
唔係我地醒, 係你豬

又屈我自爆,又屈我報料

呢啲真係共產黨既手法

屈你自爆同報料啦 我地有曬證據 你都可以話我地屈你 你先係真正既共產黨

所謂既證據就quote張只係講幾句野既email

世上原來有咁多巧合 一下應驗曬係蔣仔身上
你唔係話17個鐘後有料爆咩 你封律師信呢 你個議員大會呢 你班記者呢
好過你得把口乜撚都冇

我有但唔鐘意post出黎,吹咩

你承認自己係製造証據

就嚟四點
好過你得把口乜撚都冇

你承認自己係製造証據

jenn
外國人都知你有問題呀垃圾
你唔係話17個鐘後有料爆咩 你封律師信呢 你個議員大會呢 你班記者呢

鬼叫你截人糊貼個先達佬咩
而家邊有科

而家邊有科

Sorry醬囝, 下次扮中計畀你post先
點解明明我已經被屈係吸毒仔,
依加轉咗人嘅

而家邊有科

無啦啦搵個先達佬恐尻我地 要我地17個鐘道歉
點解明明我已經被屈係吸毒仔,
依加轉咗人嘅

蚊蚊咬
好過你得把口乜撚都冇

你承認自己係製造証據

要幾on9先可以講得出呢d
純笑料:有人扮外國人寄email
其實收到呢兩封email個陣都覺得好好笑。首先啦,我就眼睇到,咩又係你啊Matthew
然後,連登無真絲呢句野你唔係唔知啊 你想做1仔我都唔想做你個0仔囉

第二封係咁嘅,外國人啲英文會唔會咁差啊
用英文自我介紹都會講my name is而唔係my is
呢封睇落去似乎係想套下個人資料咁。不過好可惜啊,其實而家唔興用email嚟識朋友架啦,係都fb啦
我收到個陣心諗,一個人有n個子人格都算啦,但個個都咁低能就真係未見過
乜而家香港英文教育水平差得咁緊要
乜而家香港英文教育水平差得咁緊要

我之前已經講過話要減教過蔣仔英文既老師人工

又屈我自爆,又屈我報料

呢啲真係共產黨既手法

都係嗰句,你真係想証明人地屈你嘅,拍條片上黎,帶口罩都可以,揸張紙仔寫住自己連登名,講兩句就得
不過斷估你都係嗰句:我唔鐘意呀,吹咩

做唔到就唔好成日話人屈你,我未見過人真係俾人屈會咁,正常人都會盡力去証明唔係自己啦
除非
不如咁啦,下次你話條芝麻仔唔係你,係你失散兄弟,我相信仲有説服力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞