【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合 2

971 回覆
21 Like 6 Dislike
我畀緊新料巴打, 請等等
報料EMAIL
sochunonisdog@gmail.com

準備又收一堆垃圾野🤦🏻‍♂️
希望新巴打可以好似上手咁小心謹慎
報料EMAIL

我信呢位新同事唔會辜負cc台中介
報料EMAIL

當然要小心求證過先登啦,BTW仲有無人會幫到手?我未必可以廿四小時MON到個POST
【有人報料話被性騷擾】

我地唔公開個電話出嚟,因為WHATSAPP ICON係兩個女仔,佢地張相應該被借刀,所以無謂攪到人地。個女仔EMAIL名叫KANA HA(個EMAIL名就應該係假),喺FACEBOOK度搵到兩個人都有同一個名同ICON,其中一個嘅唯一一張相入面有疑似中介LUK WAI LIM嘅相,FACEBOOK LINK如下:

https://www.facebook.com/kana.ha.7140

而且,EMAIL都係一樣用標楷體同YAHOO MAIL(唔明點解有呢個模式)
我地想先確認佢身份係咪女仔,佢又咁急趕住報料,但又唔肯聽,一定要用WHATSAPP聯絡,所以我地最後就放棄。

另外,呢個EMAIL同高登仔十三么嗰封係同一晚SEND過嚟,兩者內容都係想獲得我地電話,所以我地都只係想有方法證明對方根本唔係女仔,但奈何對方唔肯。

EMAIL對話:

我地亦攞咗WHATSAPP ICON去問三位報料巴打(分別讀禮記同慕光)
慕光同學就話冇見過,但EMAIL 入面嘅女仔聲稱係慕光學生:

其中一位禮記同學話唔清楚:

其中一位禮記同學話有印象,但搵唔到FACEBOOK確認:
[/quote
報料EMAIL

當然要小心求證過先登啦,BTW仲有無人會幫到手?我未必可以廿四小時MON到個POST

Keep住1001開新post就得 收新料唔洗急最緊要求證
重有唔好比人氹到比電話同個人資訊 醬囝好興
一訓醒就爆左post 有排追
報料EMAIL

Keep住1001開新post就得 收新料唔洗急最緊要求證
重有唔好比人氹到比電話同個人資訊 醬囝好興

OK
傻巴 如果你無時間 個日可以email我地 睇下我地幫唔幫到手
蔣囝太空卡:
好想睇下醬囝呀哥同老豆老母係咩樣
傻巴 如果你無時間 個日可以email我地 睇下我地幫唔幫到手

我比較想知個18歳dse既仔比人淋油 老豆老母咩反應
報料EMAIL

有人讚好開心

無錯
狙擊痴線佬真係要好多時間心機精神
如果我後生七、八年都可能會玩埋一份
依家都係食下花生算
依家都係食下花生算

真係, 估唔到要玩字體

我地有

我地有

依家都係食下花生算

我地都老了 可能呢到最後生低蔣仔

我地有

兩個都係做中介既

做咩咁話你爸爸媽媽?蔣仔不孝

我地有

兩個都係做中介既

做咩咁話你爸爸媽媽?蔣仔不孝

話你啊,陸偉廉

正生吸毒仔

好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞