[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (39)

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
後面見到更新慢 之後就唔追了
樓豬:等我同班撚樣鬥長命
拖到冇哂毒者就可以名正言順收爐
樓豬同毒者要棄就一早棄左
眾人嘅心態隨住時間產生咗微妙嘅變化
可能就快每週一更。
---A---

看到他受了傷,我當然不會放過他,隨即便前衝追擊。
而這次,他像是看穿了我的行動,立馬運起那輕功身法想要後退逃走。

見狀,我便急忙地運起彈指神通,向著他的方向連發數擊,想要拖延他前進,但他全神貫注在那輕功之際,他的步法如同鬼魅,我根本無法擊中他那怕半下…
就在我試著追擊的片刻間,他便將我倆的距離拉遠了不少,而同時間,一群官兵趕到,擋在了我與他之間。
這一群官兵看來異常緊張,就像是為了保護身後的那個怪人而視死如歸一樣。不過他們為數不少,放眼過去也起碼有三四十人,好漢不吃眼前虧,我轉身便運輕功一躍,就此揚長而去了。

走了一段路後,我去到了一個較多平民的地方,混入人群再回頭看去後,那些官兵已不見影蹤,看來是沒追上來了…

A. 直接回客棧
B. 繞路再回客棧
C. 出城找段雙
---
聽日繼續
B
每週一更仲點投票
答案係:
有嘅

今次活動比較遺憾係似乎其他毒者比較含蓄唔參加
希望大家下次可以踴躍發言
b
特登淨係用一用六脈就走
係咪驚大家之後又再動議投降/跳反
所以直接焊死個好感度係不死不休
B
b
冇獎競猜
到底返到去會唔會見到咕咕已經奶咗嘢
我估吾會,甘太殘忍了。
乘勝追擊都吾系乘勝追擊,應該比官兵擋果到再有得揀節奏先岩。
B
如果前日揀b
應該係咁
----
雖然剛才成功把他打傷,但慎防有詐,我轉身便運輕功一躍,就此揚長而去了。

走了一段路後,我去到了一個較多平民的地方,混入人群再回頭看去後,那個怪人和那些官兵已不見影蹤,看來是沒追上來了…

A. 直接回客棧
B. 繞路再回客棧
C. 出城找段雙
---
聽日繼續

------

B
但樓豬喜愛虐待女角
咕咕都應該夠打既 可能番到去見到惜兒死左 領悟追命腿第8腳追夢

冇啦
樓豬封咗自己後路
小妹妹死咗都係no thing
真係死咗咕咕就即刻反面就真
到時終於可以吸乾咕咕
如意由如意變殘疾
本身同主角路叔cp變同配角冷血cp

雞大家都知咩事

人妻本書御用人質兼比元配家暴

大波妹比人殺老公控制

幼幼x2比人強姦

女弓手2號機冇官方鎖血仲要變肉醬咁死

咕咕就精神虐待日日坐監咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞