[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (39)

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
對家就識感知內力 路叔仲未識
a
神候:係唔教佢吹咩
依家時候扮係覃仔落既order 再是但拎d羽墨既野出黎當證明 會點
直接衝過去殺軍佬算啦
果兩條友同d雜兵無視兼硬食
反正有咕咕
路叔有啖氣爬返去比佢補血就得
咕咕終於有嘢做又開心
反正仲手震緊 建議用追影換2下位fake果2個手套佬再一下追電踢死軍佬
路叔使用追影會被手影響腳震比軍佬走遠才恢復
咁直接追電?
忘記了怎用 軍佬走了才會恢復
我都已經唔講你地又走去提返起
頭六招分別是運用不同能力的腿法…
追影是一門變換位置的技巧,著重身法與腳步;追日著重力度,也就是這腿法中的重擊;追電著重速度,腳下一踏步便如像閃電般的進攻;追風著重來回穿梭,如疾風一般的進攻;追浪就是著重如流水般的進攻,是一招連貫的腿法;追恨則著重如何進攻要害,就如像攻氣門,下陰等。
而最後的追神,就要集合六招的重點,「在變換位置時,穿梭於敵方眼前,再以閃電一般的攻擊,對敵人要害打出流水般的連擊」,務求一擊必殺。

樓豬大家重溫下
Quote錯反巴添
路叔爆多次打女弓手0.5秒閃現50米就殺到軍佬嘅
不過果兩件會唔會又閃現就另一回事了
無感知內力 純粹你地係個校場沖入去要時間
你如果得個將軍係到就話佢反應唔切姐
兩條撚屌都係習武之人 自然擋到
A
A
A
作者唔好意思呀,我睇咗幾次個描寫,主角今次係空手偷襲?點解見到有兩個高手都唔用驚艷一槍
A
A
驚艷一槍黎 只係寫左重施故技我就無重覆再描述

btw 留小小位比樓主post新link
可唔可以詳細形容多次雙方行動,我睇得唔係太明😅
新post未有文 尋晚個篇補左筆
https://lihkg.com/thread/2705873/page/1
https://lihkg.com/thread/2705873/page/1
補左筆 槍權巴你睇下會唔會清楚d個畫面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞