[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (39)

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
a
係同性戀黎之前
快啲將咕咕中出變做自己老婆先
我反對
想殺細佬
中出咗家姐要再殺細佬就唔方便
可能咕咕會為咗主角親手殺咗細佬或者說服到細佬唔好搞主角呢
btw我唔記得細佬做咩要打主角
私闖民宅
睇病唔比錢
覺得佢勾引自己家姐戀姐
拐走家姐同侄女

係佢角度路叔真係標準反派
希望樓豬keep住每日四更直至完故。
---A---

…我便決定回去休息練功了。
回到房間之後,練起身上掌握的武功…不論是剛剛掌握到的兩路六脈神劍,還是之前的無名快劍,空明拳,左右互搏等。

與此同時,三皇爺府中…

三皇爺一身盛裝,坐在了府內大殿的中央,而他手下的三名猛將,將軍樊晞、近身護衛衛丘卑與軍師計文思則站在身旁了。
片刻之後,八個身穿黑袍,身材不一的人從大殿外進來,同時間,他們身後也各跟著五個身穿普通黑色衣裝的嘍囉。
就這樣,一行四十八人就此走進了大殿,整個大殿忽然顯得異常擁擠了…

身穿黑袍的八人站在了前方,而後面則各自排了五人,而當三皇爺看到這四十八人站好之後,他便站了起來,拱手道「歡迎各位高手。」
八位黑袍人也拱手道「王爺你好。」

我在回到客棧,在房間之中一直練功,練累了就休息,休息完又練,不經不覺便過了一整天,然後我…

A. 找楊姑娘談情
B. 到城內走走
C1. 找老貝
C2. 找段肅段雙
C3. 到天龍寺找一緣大師
a
係時候教佢捉鬥獸棋了
好過每日訓十六個鐘
A
48個新角
樓豬養精蓄銳咗成年嘅成果之一
一個劍氣清一打啦
C3
A
A
可能48個一線尾高手
所以樓豬先要招魂返同性戀幫手
不良人有咁多勁人就唔洗揾莊永歌合作
因為DLC後加
因為冇出場嘅錦衣衛牽制住不良人主力
唔記得邊隻game就係類似咁
一路以為主角孤膽英雄對抗反派大軍
打到結局解開謎底先發現原來兩邊都係d邊緣人係到小打小鬧

可以咁兜
冇追兩年,一次過追番晒
想問吓,羽墨書院捉咗慕容侯,唔係知道佢同南宮洛有關係
點解冇迫問佢

建議樓豬出選項要謹慎啲,唔係好容易有bug ,同埋越扯越遠
好多線開咗一直冇埋返,好似萬劍門咁,一直都未交代返掌門點解要搞路仔
又醫唔到如意,主角好似直頭唔記得咗佢咁,究竟係咪真係對佢有感情,神醫亦冇理由咁易放過主角

支線越開越多又冇交代,一來唔知你會唔會寫返,二來可能因為投票結果斷咗條線,劇情可能會唔會追到一半斷,好容易冇心機追落去
係咪追故模式追post
B
南宮洛比人輕禁左咁多年 點會知羽墨d野 佢連依家d堂主都唔識

果陣仲要當眾挑莊永歌機落佢面 仲未計岩岩學北冥一野吸曬向春樓果班弟子 呢一次都起怨啦 見你有神功仲唔搞鳩你 隨時果陣佢已經奶緊不良人 咁咪搞9冷血帶黎既人

殘疾單野本身同神侯講左揾悔兒幫拖先穩贏 咁神侯自然會揾番朱廢老同王玥傾掂數咖啦 反正王玥本身都係同萬劍門有仇 都咁多年唔差在果1-2個月
呢樣都講過好多次 始終個故仔係投票導向
好多支線出左未必收得返
改名巴都答得好準確架啦

南宮<< 已囚禁好多年 斬手斬腳個d基本上已經係逼問後果

萬劍<<匹夫無罪,懷璧其罪

如意單野會有世界線收束 請放心
完dlc慢慢清曬堆支線先番主線 最多推主線到醫番殘疾先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞