[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (39)

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
世界線收束<<同性戀押住路叔上流浮山挑機

既然都係要世界線收束
不如話路叔執到鳩劍劍譜
信心大增即刻上流浮山
咁好似開心d
九奪神功 總訣式 撞牆
本攻略書今舖唔係好掂
唔知係咪因為大理係偏遠地區wifi收得唔好
a
係,唔係好難一次過追番晒39個post
主角喺羽墨監倉嗰陣,羽墨唔係有人同南宮洛講過要帶個姓慕容嘅人見佢
我意思唔係話羽墨冇迫問南宮洛
而係佢地知道慕容侯同南宮洛關係,但好似完全冇諗過由主角身上查慕容侯套獨孤九劍
墨瑯仲捉住慕容侯 洗乜搶心 同埋佢要九劍個目的係增強即戰力 咁佢之後捉左路叔 路叔幫佢地做野都算係一個補強 咁樣九劍個需求已經冇咁大
覃仔已經偷學咗了所以複姓佬才那麽嬲
可能DLC同一時間冷血已經幫他老婆搞好了
你咁講完之後
唔知點解聯想到殘疾四肢好返之後會成隻裂口女咁追殺路叔
過左咁耐蘇龍捉番湘兒未呢
兩個箱都捉哂
因為仲未改返設定一樣樣
羽墨捉住雞 又有多個籌碼同唐門r技術
---A---

然後我便決定去找楊姑娘閒聊一下…

我走到楊姑娘的房間,而這次,惜兒也是識趣的走到我房間收拾一下,讓我和楊姑娘獨處了…
於是,惜兒走了之後,我便直接走近了楊姑娘,輕抱她的小蠻腰,同時說道「晨兒。」
楊姑娘沒有反抗我,只是臉頰羞紅了不少,再說道「惜兒就在旁邊的房間,還是別亂來吧。」
「亂來?我會怎麼亂來了?」我露出了不懷好意的笑容看著楊姑娘。
而她臉頰依然泛著紅暈,說道「明知故問,你這個壞蛋。」

「啊,這我倒是不知道有甚麼不應該做…那我唯有…」
楊姑娘露出了一個詫異的眼神,於是我便直接以公主抱將她抱起,在房內轉了幾個圈便睡到床上去了。
楊姑娘驚聲地尖叫了數聲,然後便與我一起睡到床上了…

就在此時,客棧下層傳來了些騷動…

A. 到樓下看看
B1. 不理會 就地正法楊姑娘
B2. 不理會樓下 與楊姑娘繼續循序漸進
---
聽日繼續
果時諗住溝咕咕趕走咗佢兩個
如果冇趕依家四條女可以日日客棧打麻雀
好過日日訓覺
B1
a
除褲先比人爆門會終身陽萎
A
B2
A
A。甘樣閒聊系米有D奇怪。
B2
希望樓豬keep住每日四更直至完故。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞