[選項][武俠][長篇] 路仔 穿越到武俠世界 (39)

1001 回覆
16 Like 6 Dislike
A
A
B
咪屈
話說
突然覺得有d不妙
本來搵同性戀就係藉口唔係真係想搵
依家回憶返佢d性格
強勢主動兼巴渣過路叔全部女加埋
已經可以幻想到
到時佢返到嚟
見到路叔自己住出面唔係住天龍寺
就跟埋嚟八卦
跟住見撚到咕咕就即時大大聲指撚住咕咕話路狗你對唔對得住如意姐姐都未計佢可能想搶咕咕
再巴啦巴啦爆哂路叔以前廢柴狀態時d柒嘢
跟住早兩日提過果d五奶六奶問題即刻全部提早爆煲ng#pig

然後
因為前面已經同三昧講過話係因為明國果面打唔赢所以嚟吹雞搵同性戀
咁三昧同佢講返佢應該就會跟住入隊順路去探佢嘅如意姐姐
唔計佢可能想搶咕咕
咁佢跟撚住行就冇咕咕小妺妹咁咁好講說話
想去邊就去邊
肯定捉撚住路叔直線行返去南京
想刷埋d支線洗到成身紫色傳說技能先返主線諗都唔洗諗
如果樓豬控制路叔講漏口話上流浮山可以幫殘疾企起身(已過期一個月)
咁就仲撚慘
即刻比人當負心漢打鳩
咕咕企隔離睇到反哂白眼
而且估計如果玩到咁樓豬應該係會唔比機會毒者動議澄清返殘疾已經跟咗冷血
直接開頭打鳩路叔中段跳到去佢地四個(冇尊嚴仲係度就五個)已經去咗流浮山最尾出選項揀點攻入去
樓豬以前比果個主角群年齡真係好有嫌疑
果時我仲一度懷疑樓豬本人已經三四十
所以寫路叔三十方便佢自己代入
你吾提起樓豬米吾記得,咕咕十個post之前既設定都無記住,同性戀三十個post前既事仲點記到。
反巴曾經講過 前期女角設定較清晰
因為著墨較多同仔細 所以性格特別分明

有冇得下次去天龍寺之前蒙面翻牆入去踩咗線先
見到同性戀已經返到就即刻扮失蹤永遠唔入天龍寺
或者中咗伏比同性戀跟住返大理城果陣就直入妓院話自己日日住嚟度
甘可吾可以同性戀吾好記得甘清楚,其他女主就記得清楚D。
其實隔左咁耐無見 性格點都有小小轉變既
以前
巴渣小妹妹
而家
八婆TB

一見面就打鳩路叔話佢父權主義
要切咗佢碌鳩
---A---

「此事說來複雜…近日我在城內與一個人交過手,他腳下踏著一種古怪的輕功身法,而我的記憶之中,那個步法或多或少與悔兒的動作有點相似。」我答道。
「輕功身法…那…難道是…」三昧大師若有所思地說道。
「難道大師你知道些甚麼嗎?」我問道。
「這我想起了一個老朋友,他與悔兒的關係密切,若他有將那輕功傳給悔兒也算是意料之中的事…」三昧大師答道。

就在此時,我腦海中再次閃過了一個又一個畫面…但這次的畫面並不完整,是一些極為零散破碎的畫面…
我的眼前像是看到了一個小女孩…一個像極悔兒的小女孩,而一個年紀老邁,但仍氣質非凡的老人站在悔兒面前,指導著她習武…
「小悔兒你要記著,現在我傳你的這招,你不可以給任何人知道你懂得這招…」老人向悔兒說道。
「是甚麼是甚麼?」小悔兒興奮地問道。
「這招叫凌波微步。」老人答道。

「凌…凌波微步?」我扛著那頭痛欲裂的感覺,緩緩地吐出這幾個字。
三昧大師的眼瞪得老大,盯著我問道「這…你怎麼知道這個名字!?」
「這…」

A. 裝暈
B. 直接回答是自己的記憶碎片
---
是日可能三更 快D投票啦屌你
a
穿越者>通靈者
A
教壞哂路叔D女轉les。
A
A
路叔和咕咕的二人世界要完結了?
由頭到尾都唔係二人世界... ?
其實都唔止二(三)人世界完咗
係路叔個自由時間完咗

大理DLC其實都算路叔最自由嘅章節唔計一日一更影響觀感
咕咕同小妹妹冇咁多嗲基本上路叔話點就點
明國同盟d人又管唔到路叔
雖然之前話過想走佬返明國
不過返明國唔等於返南京神候府
自主返明國可以揀去搵生態球學鳩劍(唔好問點说說服佢)
上武當少林清支線
甚至去真武門搵大波妹約炮
有咗同性戀就冇得咁
好彩就直線返南京繼續做神候同朱廢老隻棋
唔好彩就直接比同性戀押住上流浮山同三百刀手開拖
多謝反巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞