True Wireless真無線耳機討論(57)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
ANC表現點?
幫襯誠哥用 EPS 減兩百。
我也敗了 EQ!!!!

日馬EQ又改早左
今日去到地方都比較靜 所以覺得分別唔太大
或者要戴多幾日先感受到

同埋之前用mw07plus
無ANC呢個功能
所以比較唔到
呢樣真
我都係因為用eps減200先決定買
你自己睇下adaptive同HD個spec再講,加上adaptive自己係標榜 ( Close to aptx HD experience )
二百㱯那個心理關口好緊要!
https://www.aptx.com/aptx-adaptive

Backwards compatible with aptX & aptX HD
dude.. backward compatible doesn't mean it's better, it only means the pervious version will work just fine.
dude.. if you don't want to use aptX adaptive with your brand new earphones, then you can go back to use aptX HD which is going to work just fine
本身個sales無同我講減200
問佢有無咩優惠又話無
所以1516左好耐

後尾佢見我諗左好耐先話eps減200
我心諗你一早同我講我就即刻買啦
唔洗係度浪費大家時間
最緊要搵到心頭好
出街用iphone聽都係6-7成已經夠
其實我都同大家一樣
XM4/mw08/pi7

XM4要等
之前用開07plus想轉其他廠所以mw08唔太想諗
pi7連訂個批都未到,更何況現貨

咁岩殺個eq出黎
仲要有現貨
試完岩心水仲要過到心理關口就唔理即刻deal
what an idiot
EQ個anc如何?
我成日覺得同廠同一個model換新一代model驚喜都唔大,隔一代先有料到。
of course you are if you buy an aptX Adaptive earphones and use it on aptX HD
因為我木耳
所以你地講個啲調音我都好少理

係睇佩戴感同外型先決
可能就係因為咁
所以先決定買eq
始終07plus同08外型上分別唔太
我都糾結咗好耐,店員最後才問我有冇 EPS,有就有優惠。不過佢主動講埋 EPS 二千三,其餘可以用消費劵。不過我費事煩,全部 EPS 算。
did 巴打你係邊間分店度買?
同我處境差唔多

我試完問佢有無優惠佢話無
到最後先話eps減200
不過我係分開俾
頭個2300eps俾
其餘碌咭下個月再算
誠哥有一間在沙田新城市有間專賣影音科技的鋪,我忘了名字,在六樓百老味隔離。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞