True Wireless真無線耳機討論(57)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
https://is.gd/BeEzhl
amazon見賣緊usd 97.15, free ship, 抵唔抵屌?
平香港price鋪舊幾
拍賣網有d都賣8xx
計埋運費,水行貨分別 ,睇自己衡量
國內
有冇人試過McGee Ear Play+?
仲未決定到XM4 定 DG 你地係咪有幾隻耳機輪住用?
用緊Bose QuietComfort Earbuds
諗緊轉xm4或者eq
想問大唔大升級感
會唔會差好遠啲聲
我有bose qc earbuds同xm4 論anc應該bose略勝一籌 但xm4如果配hi-res music 音質方面分別都大

eq就唔知 但聽依到巴打話anc麻麻 音質就幾好 而且支援aptx adaptive 相信配hi-res都應該大分別 但推力就好似唔強 出街要買70-80%先隔到大部分噪音
thx Ching
eq我iphone開5x%已經覺得好大聲
你地真要開到70-80%?
用緊iphone +airpod2
如果1300樓下
有邊隻抵玩
講電話同whatsapp錄音可以入咪少少
Xm4 for sure
但假如你耳仔覺得dg好聽 就信耳仔
依個post既巴打講我xm4平時出街都係較50% 已經夠大聲 我都想試下eq
最後見有特價,比多少少買左呢隻

尋日攞左N6了 享受中
size比想像中大粒,叉電電量顯示唔算好清晰
其餘都無咩野

原來豐澤仲做緊特價 係咪永續特價
究竟佢入左幾多貨
之前跌左xm4
考慮買返定qe
呢隻有咩賣點?
今日apple 出beats studio buds?
出街50 真係唔夠特別搭地鐵
xm4開20%已經好大聲
B&O 好似係偏細聲, 係咪關 歐洲d regulation 事
就算係,其他牌子都賣歐洲,都要過test拎cert
B&o eq岩岩到 但係左邊差唔到電
哇咁灰,邊度買
跟大隊日馬 一開機0%電 都心知不妙
有無國際保? 近排真係好黑 買水冷無螺絲
屋企家電又壞
上網搵下troubleshoot?見之前有師兄話照保
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞