True Wireless真無線耳機討論(57)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
旺角sony 其他門市有得快?
xm4
mw08
EQ

仲未落得手
我見sony官網寫預計取貨時間係8月尾,不過應該會delay唔少
幫一幫你
考慮埋 PI7 DG
DG 同 EQ 應該頗類似
PI7 十世無貨,又聞說有connectivity 既問題。

真係試聽過只係得mw08,不過好難戴下。
好想衝入eq
Xm4到時到貨我估原價放應該都好多人衝住要?
想問一下aptx同aptx adaptive會唔會好大分別?我見PI7同EQ都係adaptive,但dg mw都唔係,24bit同16bit喺藍芽會唔會好大影響?
唔知你咩意思 但如果你話搭車其他撚樣手機打機睇片播到好大聲 普通anc+好少少既耳膠 播緊歌正常聽唔到
你停左首歌聽到少少就實有
有時港鐵廣播 我較55%音量 都只係聽到啲微細叮噹既聲 人聲廣播都聽唔到咁濟 當然停左首歌就實聽到啦

所以睇你要求係乜 就算xm4 anc+物理 唔播歌一樣聽到出面高頻聲或廣播聲
反而我隻耳牛xm4/bose就真係停歌都聽唔到
不過咁耐以黎我都係每隻拎過出街2次 耳牛太唔方便同埋好焗
睇你用咩囉 iPhone 就無所謂啦
問左先知話原來睇船期 冇delay就8月到貨
入手咗MW08
但android都會唔會差好遠?
Adaptive 其實有啲雞肋
Adaptive點都好過aptX Classic
原價放唔拆盒一定有人要
PI7 同 EQ 邊度有得試下,剩係試左 mw08 同 DG
pi7 本身已經無貨, AV 展仲接受預訂(有95折)
咁咪要十月先可能有
佢8月尾呢批貨都唔知夠唔夠派
因為7月果D貨就係因為船期延到8月
今日開箱日馬PI7 個盒比想像中細

好羨慕.... 好想試下.....
夠唔夠大聲?mw08 好細聲
Hello無圖
無分別,aptx同aptx HD先有分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞