True Wireless真無線耳機討論(57)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
竟然. 咁試下AET07啦
Mw08好正 越聽越靚 琴晚煲左成晚 啲details開始清晰唔堆埋一舊 可惜做唔到有線耳機咁
10mm係唔同啲
11mm
DG

lm
上網見人插xm3都好似有啲鬆
我自己b&o eq用緊crystal
差0.4mm唔知會唔會鬆
有無人知香港nuarl n6咩事咁平
仲平過amazon 真係好少有

連瘋澤都減價
唔講以為批貨有咩事大減價
諗諗下 咁平玩兩年壞都抵,千元耳機夠買3隻了
用緊eq買左crystal for tws,裝完先知原來就咁crystal都岩駛
成個nc既表現升左好多,幾乎拍得住bose
用耐左買番就咁crystal黎裝先
認真咩
我用standard版好似唔係幾隔到
唔通tws版好啲?
出n6 pro 2
想問吓想用消費卷買wc-xm4 邊到有現貨 我見現貨要3200
我見豐澤有得訂 但又冇講幾時有 Sony訂就話8月尾 但消費得2000
想問吓想用消費卷買wf-xm4 邊到有現貨 我見現貨要3200
我見豐澤有得訂 但又冇講幾時有 Sony訂就話8月尾 但消費得2000
我諗個重點係搵岩size呱
用ML用得好開心,一帶入耳就岩晒,唔知standard版一唔一樣
around $600-700
主要聽 edm dumpstep etc
有咩推薦 ? ?

想知邊度可以試無線耳機 ? ? ?
上網睇咗好多
但都唔知買咩好
想自己試下
見到nuarl n6 mini 580
諗緊買邊隻好
Wf Xm4定momentum2
樣樣都好,係通話唔得
mini一定唔考慮 aptx 用電得5個鐘,實際可能得返3.5 - 4個鐘 (好睇音量etc),仲要宜家貴過n6

主打細粒耳機,話細但係唔係完全好似Bose Sleepbuds II咁成個耳機可以「陷晒」入耳仔到又柔軟,打側訓覺應該都會頂住下,係個叉電盒夠迷你,個人覺得無咩用
係喎
台灣已經有得賣
港幣一千左右,黎到香港應該又貴一截...

香港好似未有?
n6 pro2聲稱有gaming mode 想知延遲低唔低得過40ms (aptx ll個標準),但係搵左下官方完全無數據
iphone撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞