True Wireless真無線耳機討論(57)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
唔該ching
日馬好似有得退?不過唔知運費點計
如果香港受保 就唔想搞咁多 無得保就唯有退
屌你老母咩 你走啦
千五銀,買Sennheiser CX True又得,買Sony WF1000XM3又得

買大陸野重要同一百蚊個d撞樣
$399真抵屌,最鍾意佢續航長
好似有巴打post過直接搵B&O會call人上黎收
CHING 搵左未, 照安排人收定點?
上個月唔見咗N6 mini 個差電盒
得返對耳機
自己拎福仁39蚊啲垃圾藍芽
拆咗個差電板同改腳終於差到
但唔可以郁同要單耳輪流差

想問下有冇差唔多形狀嘅耳機
等我可以差到舊之餘又有新耳機
廢事哂
n6 mini 2

我差左一晚 但左邊都係都85% 唔會滿電 係咪啫係換得
上年買左隻redemption anc前2日壞左一邊藍芽要換新
而家目標係換xm4/bose 想知邊度有得試呢2隻想比較下音質先 只會用iphone聽歌 想要低音好啲嘅
另外仲有對airpod pro就到手 如果音質同anc行先 係咪應該放左對airpod pro
試下再叉多次睇睇
我都懷疑個app係咪有問題
如果想靚聲係咪考慮Sennheiser同Kef先?
有無邊隻靚聲 然後整體QC比較好?藍牙收得好/拎出黎好快connect電話/耐用
有friend用過sennheiser 話易壞?
我打左去cs 問 教我單獨差左邊 依加搞好左 無事 2邊都差到電 係左邊耗電多過右邊2%
我估係ANC獨立調教左右耳強度,所以用電會有分別

試緊隻n6 pro 2, 好似唔錯
咁多位,聽日b&o eq有白色了
岩岩想去誠哥度換

點知兩邊都好生性咁差到100%
唔知男仔岩唔岩用果隻金色呢
親身試下戴先
邊到有
想請問咁多位, 對Panasonic rz-s500w有咩評價, 特別想知道呢隻ANC 算唔算強? 謝謝
B&o 鋪頭
你又係好似我咁? 會唔會係通病
有道理
好彩佢差到電 唔洗換
值得一讚cs 服務唔錯 反應快 解決到問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞