True Wireless真無線耳機討論(57)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
an機?
no 但都係想要隻音質最高個隻
得兩三個鐘我無所謂
想問下 淨係屋企用連電視睇Netflix 同ps5
筆直$800樓下 有咩推介?
用iphone橫掂用唔盡,mw08,dg,eq,pi7咪差唔多
如果話駁iphone既話甚至可以話pi5同pi7都差唔遠添
巴打有冇諗住去店試一試先
試過晒 我係第一批做DG 試過MW08 EQ 未試過
用唔儘都聽到分別啦 真心
試過晒又有資格講既咁祝你快啲收到貨
我無試過PI7 但係評價都係PI7 >其他
信佢會好過 其實係睇佢個耳機結構所以信
佢電特別廢係有原因
係,其實佢充電盒功能好吸引
但平時唔鍾意成日充電,叉咁密都怕怕
要買 pi7 要視乎平時習慣點用
我返工放工加埋一個鐘用ANC聽歌
返工好少聽, 平日用好夠
星期六日用個盒BT聽歌打機都四、五個鐘
星期日無綫差好電先瞓
基本上一星期差一次夠用
有無ching 知道MW08 firmware v4.4.4更新左啲咩
有冇用緊edifier neo buds pro嘅巴打可以分享下用後感
用緊iphone 想買個player 用盡個耳機,係咪好不智?
有咩player 推介?
係,用tws就係想方便,但又加舊嘢就不如上有線

player似乎冇乜用到aptx adaptive,aptx hd既就有平平地sony A50
其實有線既都有對shure846,同ipod classic但擺到鋪晒塵
同問
買player用返有線吧啦 唔好哂氣
用tws就係想方便電話 一係你就換an機

日馬已到
pi7 日馬仲未返到貨屌
我9號晚買,加左幾十蚊priority
個盒好精緻質感好好J
我都係6號買
但仲未pickup.....
有無人iphone用緊ckr70tw 覺得點
之前隻cks5tw用到壞壞地 想轉ath新model
有無人收到風今年年尾會唔會再出新?
竟然我都唔知點解咁快,本來話月尾,跟著轉10號話提早至13-17號,點知尋日就話寄出,仲要今日收到
如果你今朝pick up 聽朝就收到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞