True Wireless真無線耳機討論(57)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我之前有買 XM4,不過放了。
純音質我覺得 EQ 好,而且戴得比較舒服。XM4 成日都好似就跌出來,不過力水就比 EQ 好。
個耳膠會唔會好快殘同打柴
我就係揀唔到,所以兩對都買了!
以現有/試聽過既黎計
音質最好係PI7 但電量殘廢
有ANC需求既就Bose qc / XM4 XM4音質好D bose就佩戴穩過xm4
綜合計我揀EQ DG
肯定棉會快打柴過膠
唯一考慮既係你啱size既膠入唔入到叉電盒
有無試過DG?如果有 同eq相比又如何?
但你兩對都試過?各有各好?
唔該 巴打 咁唔洗諗佢啦
都係xm4同 EQ 之間揀
哈哈,我兩對都擁有了!
因為揀唔到,所以買埋 EQ。

你想可以去新城市六樓誠哥試,兩款都有。
各有所長 但我最後冇買到DG 因為果時仲未知佢新果批貨仲有冇問題 加埋果時又訂左XM4既行
後尾試聽完EQ就訂左日水
同埋唔駛咁心急喎
仲有Noble FoKus PRO係視聽展出埋場
之前Noble Audio出既TWS呢度巴打都係力推
2009年Libratone在丹麥成立,是一個丹麥品牌。2014年被中國團隊收購,因此它成為了中國人擁有的丹麥品牌。其logo上的小鳥標識源自丹麥童話中歌唱的《夜鶯》,所以Libratone在中國被親切地稱為「小鳥音響」。
8號買
XM3如何?
Crystal standard對比Eq原裝膠
Anc 同 音質 都好啲?

日馬EQ要26xx , 之前好似聽過話23xx 嫁?
你呢個價未扣稅, 自己除番1.1 啦
點先扣稅,係咪去到最尾比錢個價又會唔同左...
沒錯, 你入完信用卡, 之後再會確定付款, 果時價格會唔同
而加見日馬好似都無得訂PI7?
香港代理根本無貨寧願外國訂好撚過
香港間代理 Lets go auXio 垃圾黎
有無巴打訂左PI7 等到而加仲未有貨?
有無打算退訂?
請問日馬係咪冇晒? 有冇link share?
你寄日本國外checkout嗰陣會扣返稅
我仲遲過你買,前晚9號先買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞