True Wireless真無線耳機討論(57)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
我自己覺得

Xm4 PI7 冇貨 唔考慮
DG 舊 怕就出新嘢
Eq靚仔 唯一缺點係貴
Mw08 我個人接受唔到佢個外型
我見網店都有
其實個贈品係咩嚟?有冇得去問佢拎返
帆布袋

點知 你想要咪去試下
過兩日去問吓先
咁即係ban晒
如果iPhone用家2千幾蚊budget 買dg定mw08好 諗左好耐都揀唔到
買咗eq日水啦
到時再包膠
日水平幾多?
1300度
無所謂啦 其實唔係差好多
原本都已經放左eq落carr,不過諗起咁多人衝多數有伏,所以果斷放棄
遲衝先伏你睇xm4
日馬平成1/3,我覺得實早過xm4
日馬搵唔到既?
講真唔係PI7同XM4冇貨,根本都唔洗衝eq
Bang & Olufsen Noise Canceling Fully Wireless Earphones, Beoplay EQ 2021 Release, AAC, AptX Adaptive, Qi Charging Compatible, Phone Calls, Black https://www.amazon.co.jp/dp/B08WLXRHFJ/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_B79H2S4V79Q2K3BXYTF6?_encoding=UTF8&psc=1
Pi7係吸引,但電量真係窄窄地
Xm4同eq, 我訂晒都係覺得各有各有咋
之前日馬真係斷過幾日
係,應該5,6日度
之前想search都search 唔到
尋日手快快訂左bose Qc earbuds ,希望冇伏
巴打,想衝日馬eq, 但想問如果有問題係咪要寄返日本先有保養?
XM4訂行 到而家都未收到
PI7 日馬水 尋日收貨
EQ 日馬水 等送貨
講真係個價真係平過行先買黎玩下 PI7同EQ應該試玩完都會是但放番一對俾朋友
我以為有線先會買幾對試玩 估唔到你地燒到無線都咁玩
佩服
有無巴打用緊Bose QuietComfort Earbuds 睇見啲人話難戴,你地點睇? 實唔實? 會唔會好易甩出黎
唔會,幾穩陣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞