[I/A]數碼暴龍Linkz (29) 200石買起龍帝條尾

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
下個禮拜應該係VUP event掛 可以hea一個禮拜回氣

應該進化塔回石然後又出逼抽蛋池晶池
下個禮拜應該係VUP event掛 可以hea一個禮拜回氣

應該進化塔回石然後又出逼抽蛋池晶池

進化塔應該係破壞龍之後出黎整龍帝event加分寵?
version up 道具event
蘿莉 巨龍再搭d廢寵
利申:鳩up
4個半月,隻V仔仲未刷到暗抗
version up 道具event
蘿莉 巨龍再搭d廢寵
利申:鳩up

唔會係巨龍掛,講廢仲有好多隻廢過佢,eg:拉打,diana
進化塔:薔薇 究吸
4個半月,隻V仔仲未刷到暗抗

屌 ! 我都刷左好耐,其中2次洗到弱抗都係光抗

下星期又送石
想問吓龍帝pool係咪得10連先會出覺醒+0以上?
諗梗點抽法好

究吸仲有無得進化?

究吸仲有無得進化?

現階段未有消息有得進,但執笠前會唔會又整到出黎就唔知
6100物攻機邪+草killer+古狼好似都秒唔到第一wave南瓜,唔通要金魔攻金甲先秒到
6100物攻機邪+草killer+古狼好似都秒唔到第一wave南瓜,唔通要金魔攻金甲先秒到

草不嬲厚到仆街

草不嬲厚到仆街

金甲 6250魔攻+草killer A +火A + 古魔可秒

草不嬲厚到仆街

金甲 6250魔攻+草killer A +火A + 古魔可秒

低魔防

下星期又送石
諗梗點抽法好

10抽完一隻龍仔都無拎住啲碎真係托

下星期又送石
諗梗點抽法好

得石抽先會有10晶位,圖鑑player同刷抗就唔洗擔心,我連續三隻滾球都出左龍仔 (運up冇出,我一野賣左10隻黑膠布

下星期又送石
諗梗點抽法好

10抽中到龍仔系列嘅機率其實都係得66%
最慘係抽唔中仲要冇覺醒 依家已經冇動力由+0重新養 如果前9隻唔會出覺醒咁就唔抽
有冇巴打有10 連示意圖
新手想入坑 見到淘寶有兩個選擇 一個係要2500石 一個係直接要隻+4斬龍獸(只係有碎片) 無石 兩個帳都係50蚊 要邊個好
新手想入坑 見到淘寶有兩個選擇 一個係要2500石 一個係直接要隻+4斬龍獸(只係有碎片) 無石 兩個帳都係50蚊 要邊個好

肯定係要多石 想點玩都得

肯定係要多石 想點玩都得

agger
幾百石去開場都夠拎哂斬龍所有碎(如果你有時間)
spawn巴我得C晶廢事害左你所以冇入場

咁夜仲未訓,仲以爲得我同細佬仲刷緊添。
夜明巴 下次照入左先啦,無話害唔害既 !一齊打,無問題 !!!
btw 咁好彩比你撞到我開場,真係咁啱想打下分攞斬龍碎,打2場咋。入場上級得10分 超上得18分 真係頂唔順

夜明巴 下次照入左先啦,無話害唔害既 !一齊打,無問題 !!!
btw 咁好彩比你撞到我開場,真係咁啱想打下分攞斬龍碎,打2場咋。入場上級得10分 超上得18分 真係頂唔順

要分都係開場清體好
佢計好晒數每日只要開8場已經夠5千有多

媽我終於刷到

要分都係開場清體好
佢計好晒數每日只要開8場已經夠5千有多

正解 !! 但d體又想打屎降臨, 用黎做肥料底者餅底又得, 慳好多肉同大細石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞