[I/A]數碼暴龍Linkz (29) 200石買起龍帝條尾

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
倒掛 靚到

正想講!文素基治!

開場未

唔巴, 我打夠21碎了, 等等, 我計下爆埋最後30石大概有幾多碎先

OK
你唔開我繼續R場咋都係

計過,都係多7-8碎, 都係收手先
thx 唔巴
倒掛 靚到

正想講!文素基治!

開場未

唔巴, 我打夠21碎了, 等等, 我計下爆埋最後30石大概有幾多碎先

OK
你唔開我繼續R場咋都係

計過,都係多7-8碎, 都係收手先
thx 唔巴

唔駛
話時話,今個禮拜pvp bug遲開, 有無賠到綜援石?
我唔記得拎左未, 但check公告又唔見有

應該已經變常態 每月一號第一節必定唔開
IT狗唔會賠]

應該已經變常態 每月一號第一節必定唔開
IT狗唔會賠]

屌!食屎啦bamdie...p場咁多bug養掛狗斷線狗又唔搞, 連綜援石都剝削...
咁如果我想升+4龍帝 總共大概要幾多碎 現有74斬龍碎

斬龍+破壞龍一共95碎,龍帝21碎

咁可唔可以全部95碎斬係斬龍

唔得

兩邊都要過21 並且其中一邊要係7嘅倍數

74斬龍碎 可以做一隻+4斬龍
之後如無意外你應該需要21碎破壞龍+21碎龍帝

應該係同奧米加條線差唔多啦

要開埋圖鑑破壞龍就要28碎

屌 見到都想嘔

刷28碎破壞龍唔會有問題
龍帝先見真章

+4用鏟車上龍帝咪得 唔使特登打多7塊

草全我可能會整雷抗

肝完三星期整尼打降...
咁如果我想升+4龍帝 總共大概要幾多碎 現有74斬龍碎

斬龍+破壞龍一共95碎,龍帝21碎

咁可唔可以全部95碎斬係斬龍

唔得

兩邊都要過21 並且其中一邊要係7嘅倍數

74斬龍碎 可以做一隻+4斬龍
之後如無意外你應該需要21碎破壞龍+21碎龍帝

應該係同奧米加條線差唔多啦

要開埋圖鑑破壞龍就要28碎

屌 見到都想嘔

刷28碎破壞龍唔會有問題
龍帝先見真章

+4用鏟車上龍帝咪得 唔使特登打多7塊

草全我可能會整雷抗

肝完三星期整尼打降...

我唔係pvp型玩家 隻驚有得del pvp我會G持

媽我終於刷到

希望下個到我

我用左五隻就搞掂,三隻刷完第一隻暗抗,兩隻刷埋第二隻暗抗

2隻金仔毀天滅地

2隻金仔都係五窿
起身又要繼續肝
得250石諗緊抽唔抽龍仔好
而家打左56碎 下次打埋應該夠95

唔抽得5窿用

唔抽得5窿用

怕抽唔中下個活動冇石抽

唔抽得5窿用

怕抽唔中下個活動冇石抽

你還有 信用卡呀

唔抽得5窿用

怕抽唔中下個活動冇石抽

你還有 信用卡呀

被選中既0課細路

千其唔好諗住1個十抽就一定有龍仔
(我2個ac第一個十抽都得個吉

我都比bamdie呃左400石先得一隻

得200幾石都係忍手算

得200幾石都係忍手算

忍手先,夠大隊長用其實後面仲有好多機會抽,唔驚

得200幾石都係忍手算

忍手先,夠大隊長用其實後面仲有好多機會抽,唔驚

其實得返好少,但係都升唔切
如果今次打唔夠95碎, 係咪之後仲有機會...
或者今次打21碎, 下round果隻打番夠95就得?
唔遲唔早時間剛剛好
輕鬆夠數

唔遲唔早時間剛剛好
輕鬆夠數

咁多塊
唔遲唔早時間剛剛好
輕鬆夠數

咁多塊

原本諗住打少少
但太快夠數又打多咗啲
點知好快又夠數咁索性打晒佢

靠人a分身 肝到就癲
釣魚巴用自然體打?
btw龍仔好難孵
齋孵滾球都得五分一
幾日先中一隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞