[I/A]數碼暴龍Linkz (29) 200石買起龍帝條尾

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
5月29到6月4號

6月12到6月18號

6月26到7月2號

Q:首抽刷邊隻好?邊隻最勁?
A:並無最勁,有太多分歧進化,揀隻最岩你自己開局
有人會刷盾/隊長技/繼承技 自己諗 唔好再問邊隻好唔好 亦都唔好再問進邊隻好

註:呢度充滿懞撚 講野毫不留情 如閣下為玻璃心請注意

高登好友表

登記https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBWZdIqys9KZnh2kNsgDZ3nXLLMB2sZCeGtMBwGhcZVB_9tA/viewform
好友表https://docs.google.com/spreadsheets/d/1UCke6jBifYpJPo00jNe3fkTJhq9ilPiG_NDbBK0xy5s/edit#gid=1865971002

主要遊戲資訊網站:
https://digimonlinkz.gamewith.jp/
http://www65.atwiki.jp/digimon_linkz/

1001請開post
天竜斬破 3 敵 単 火 物理 500 96 1 1 25 火属性で敵単体に物理特大ダメージ スレイヤードラモン

25%暴擊??
100石中兩粒B晶同血A
水馬配粒火傷A好好揪
水馬配粒火傷A好好揪

但係水馬好似殺唔到超上第一wave?機邪都係啱啱好殺到
水馬配粒火傷A好好揪

但係水馬好似殺唔到超上第一wave?機邪都係啱啱好殺到

大姑奶太硬

先生你漏咗嘢

先生你漏咗嘢

跌左碌鳩出黎

先生你漏咗嘢

跌左碌鳩出黎

把火劍整得好柒
龍帝係喺漫畫定遊戲出現過?我見識少冇見過

10週年獸,動畫係第六代,遊戲就出過好多代,07年之後嘅world/story系列都有出過

10週年獸,動畫係第六代,遊戲就出過好多代,07年之後嘅world/story系列都有出過

我想像唔到如果LINKV 冇左夜明巴個post會變成點

佢會係留守到最後的一個

好似係

佢會係留守到最後的一個

好似係

想燈走我

先生你漏咗嘢

跌左碌鳩出黎

把火劍整得好柒

一串金元寶
單抽中def銀3盾龍仔,拎嚟過盾定進上去好

到依家都唔明一條龍點做皇家騎士

佢會係留守到最後的一個

好似係

想燈走我

我十燈十唔中
最後200石已allin,下個禮拜如果出新野我就收皮
大速翔龍獸,大速哥瑪 兩招4級繼,魔攻盾,回1 有隻龍仔
超上單拖先36point, 上級開房bouns都40,呢次分身實隻隻5000point

又想引我

又想引我

一隻龍仔其實都未夠,仲要抽技1技2

又想引我

200石4大隊 但無龍仔 我就知劇本係咁 但都抽左
係咪棄得event

又想引我

200石4大隊 但無龍仔 我就知劇本係咁 但都抽左
係咪棄得event

咁難先整到龍帝其實5晶真係唔想用 都係要打定先架喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞