[I/A]數碼暴龍Linkz (29) 200石買起龍帝條尾

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
嘩屌 派金盾,fb 見到可以一隻1金+4銀咁抽出黎

3金都有
睇下上面

3金都有
睇下上面

我200石已allin,3金
得返2石有究吸進化塔應該回得切氣

3金都有
睇下上面

尾水未?

3金都有
睇下上面

尾水未?

一陣睇下琴日營收

解麻
無敵

解麻
無敵

唔係話兩招繼咩?咁無敵咪幾正

3金都有
睇下上面

尾水未?

一陣睇下琴日營收

仲有傻仔課?

解麻
無敵

我都中左解毒技 ,不過同金盾連埋一齊

3金都有
睇下上面

尾水未?

一陣睇下琴日營收

仲有傻仔課?

根據長期300名以下營收就會執笠定律,呢隻垃圾驚有event時排80名,進化塔常態時排200名 應該仲有半年以上玩

3金都有
睇下上面

尾水未?

一陣睇下琴日營收

仲有傻仔課?

根據長期300名以下營收就會執笠定律,呢隻垃圾驚有event時排80名,進化塔常態時排200名 應該仲有半年以上玩

邊度有得睇
[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/06/05/225926_a539e17ab0dff1f645ed574b71c68172.jpgimg]
竟然

KW巴中咩

攻3 攻6
諗緊攻6過唔過好

攻3都可以拿黎疊
6就唔好啦 變銀1就肉赤

我不嬲都勇士來

3金都有
睇下上面

尾水未?

一陣睇下琴日營收

仲有傻仔課?

邊度有得睇

https://appfigures.com/reports/ranking#
暫時今日黎睇賺嘅錢都係冇出event咁多,但相比其他蛋池,係明顯賺多左
呢隻game彈game有咩準則?

尋日對面3集+0同我彈

今日對面30win同我彈

吊完運營即刻有補償

尋日對面3集+0同我彈

黑仔就會彈

尋日對面3集+0同我彈

黑仔就會彈

我都係⋯對親羔羊或者個勢贏大半先黎彈⋯
btw,e期d bug好似多左易卡左,尤其對方死左一隻果陣⋯夠膽死今朝遇兩次卡狗都係咁卡⋯仲要我見卡,用飛痕模式果招解唔到,關驚重開,夠膽死即刻block q我⋯

我覺得應該被卡狗搞,有咩理由下下我勢好先卡⋯
好撚sad, 用+4邪龍入草降超上都比人解
好撚sad, 用+4邪龍入草降超上都比人解

隻分身開場 正身入唔到場姐
速金除左速隊V,LIN,傑,鋒....你地覺得最有潛力係落咩寵好?
細路仔唔識野,咩原來虎鋒打超上咁頹既?

尋晚我用 大波+Giggs+頑固果陣, 對面D技all in落隻大波度,我連理佢都嫌廢事

反正長眉隻垃圾比Giggs+頑計埋4個技就收皮

但岩岩將Giggs換做鋒,對面D技包括長眉打晒落隻草耐鋒度

電腦補正下長眉麻到鋒既機率係99%

結果就係虎鋒係兩個技就秒到長眉呀, 不過出完第1 turn之後要等3定4 turn之嘛

然後而家街場D友個個都掛住門牌話: 除左虎鋒外,都係垃圾 ?

吊完運營即刻有補償

屌我開場打左4鋪超上都係跌藍....

吊完運營即刻有補償

呢隻game打降臨有所謂home大法, 有80體先好開場, 出gold就連莊, 出blue就等80體先再開

吊完運營即刻有補償

呢隻game打降臨有所謂home大法, 有80體先好開場, 出gold就連莊, 出blue就等80體先再開

吊完運營即刻有補償

仲有, 而家係咪每日1次點個DM升友情, 係咪加多左, 我見有時候+3, +6都試過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞