[I/A]數碼暴龍Linkz (29) 200石買起龍帝條尾

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
[quote]佢單一路線即係要7,11,21,21咁多碎?

7+11+14+21+21 +21
總共95碎,包左斬龍同破壞龍,姐係兩個禮拜event總共打95碎返黎,如想開圖鑑,就+多7碎,共102

即係要打成900幾個斷片

其實還好,斬龍打一半,破壞龍打一半都得,今次打4xx斷,破壞龍再打4XX 龍帝event又唔知排位會唔會送呢兩隻碎 問題應該係抽技同刷抗

e+ 有得睇下一階段咪好囉
斬龍 破壞龍 都單春技無得睇下一階段要 7+7+7 先刷到一隻
姐係除咗換返黎個隻龍仔,我要抽多兩隻龍仔?

利申:圖鑑玩家

唔使
+0斬龍0友情研究→升+0破壞龍→進龍帝
14+7+7碎就ok

但如果想3隻究極體都keep 住就要咁做?

唔急o既話慢慢養撚球就唔駛抽

斬龍 破壞龍model都好樣衰 咁都要keep? 我就真係圖鑑開完就算

無計,情意結 由第一日到而家我每一隻究極體都keep 住

cls 咁邊夠位放幼幼
姐係除咗換返黎個隻龍仔,我要抽多兩隻龍仔?

利申:圖鑑玩家

唔使
+0斬龍0友情研究→升+0破壞龍→進龍帝
14+7+7碎就ok

但如果想3隻究極體都keep 住就要咁做?

唔急o既話慢慢養撚球就唔駛抽

斬龍 破壞龍model都好樣衰 咁都要keep? 我就真係圖鑑開完就算

無計,情意結 由第一日到而家我每一隻究極體都keep 住

cls 咁邊夠位放幼幼

無乜幼幼
垃圾驚無人玩,連續3場pvp打同人條友,俾剋死

輸咗千祈唔好貪快開下一場
即係無10位龍仔係咪棄得?
即係無10位龍仔係咪棄得?

打左先
無晶點打
無晶點打

+0既話400pt +11斷搞掂
忍唔住十抽咗粒C精,其實呢隻可以點刷抗
無晶點打

無晶又要保pvp,點打⋯
無晶點打

無晶又要保pvp,點打⋯

爆石囉
忍唔住十抽咗粒C精,其實呢隻可以點刷抗

用新抽既滾球獸孵隻新龍仔

我都抽左隻防大
但要test技先

我都抽左隻防大
但要test技先

得1隻大隊長, 碎又有限 仲要刷埋抗
唔TEST 技喇

我都抽左隻防大
但要test技先

得1隻大隊長, 碎又有限 仲要刷埋抗
唔TEST 技喇

火屬火技, 如果得 1 hit 我驚你後悔

我都抽左隻防大
但要test技先

照用算,那有石再抽

另外想問有無巴打知點拎15石

我都抽左隻防大
但要test技先

照用算,那有石再抽

15石=完成以上任務 後面仲有百幾石你拎

我都抽左隻防大
但要test技先

照用算,那有石再抽

打一場降臨初級(10體力), 即係而家開緊24小時既屎, 究極比多, etc

我都抽左隻防大
但要test技先

照用算,那有石再抽

打一場降臨初級(10體力), 即係而家開緊24小時既屎, 究極比多, etc

K.W巴唔會唔知降臨

輸咗千祈唔好貪快開下一場

好彩部機夠廢 出到黎通常唔會再撞一次,load太耐

我都抽左隻防大
但要test技先

照用算,那有石再抽

K.W巴唔會唔知降臨

sor 冇睇user name
唔知係咪撞到巴打,我唔係衝梗分唔使秒投
免費3場10mins唔夠就玩晒真係
我開超上,有無巴打打?有晶就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞