[I/A]數碼暴龍Linkz (29) 200石買起龍帝條尾

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
呢次最on9係粒晶唔加掉率, 然後R場掉率依然減半, 我點用掉落B做福人群呀

岩陪分身超上左兩舖, 分身: 24斷, 正身: 蛋
原來超上要出金 先會出埋特效箱
如果冇金就乜都冇

超上R左5場,有三場0斷完場

ptB wo

B精 只係入場券
首先要過到唔俾人踢個關

我應該連續10場冇金了
呢次最on9係粒晶唔加掉率, 然後R場掉率依然減半, 我點用掉落B做福人群呀

分身A, 分身104斷, 正身35斷
點打3000斷

點打3000斷

仲諗3000斷? 諗下點樣保21碎仲好

點打3000斷

整+4斬龍, 垃圾龍, 龍帝total要幾多碎
而家有111斬龍

點打3000斷

而家有111斬龍

74+74+95,清你好有諗法

點打3000斷

而家有111斬龍

74+74+95,清你好有諗法

你打埋我o個份
上次c晶r場都有1斷1場
今次b晶r場係all blue
笨大你玩哂啦
ブレイクドラモン
デストロイドラッシュ 3 敵 単 自然 物理 120 92 5 1 7 自然属性で敵単体に複数回物理小ダメージ
ブレイクドラモン
デストロイドラッシュ 3 敵 単 自然 物理 120 92 5 1 7 自然属性で敵単体に複数回物理小ダメージ

命中92%...
笨大你玩哂啦

仲R場
今次擺到明係要單刷

唔抽晶自然體都有600puzzle
21碎係點都有

拎埋你原本諗住抽晶果100石就點都有1100
仲未計你有寵運出運箱同真人運出4金

保守估計都 4x碎

可惜我已經用咗100石抽粒廢C
期望打到28
笨大你玩哂啦

仲R場
今次擺到明係要單刷

唔抽晶自然體都有600puzzle
21碎係點都有

拎埋你原本諗住抽晶果100石就點都有1100
仲未計你有寵運出運箱同真人運出4金

保守估計都 4x碎

可惜我已經用咗100石抽粒廢C
期望打到28

上次貪佢上級可以機邪啪啪啪,2-3分鐘1-2斷,唔洗用腦又可以番工偷玩

今次唔想做義工,抽晶又咁啱出咗BCC俾我睇黎真係單機算
大家開場如果見到A精 唔好狗衝住

根據我岩岩開場既經驗
CBB > CCA

根據我岩岩開場既經驗
CBB > CCA

應該唔關事
大家都係+7
多咗puzzle 只係因為本身跌咗多金箱運箱multi 箱
但呢啲同粒晶無關純粹係你真人運

btw 做乜關multi 唔開solo

根據我岩岩開場既經驗
CBB > CCA

應該唔關事
大家都係+7

係 唔金既話AAA都無用
pvp d體要拿黎打solo關了
運會跌幾粒? 隻劍皇得79運唔知跌率點
ブレイクドラモン

命中92%...

電磁 70 2216 3037 3312 2346 2515 111 自然 属性で敵単体に複数回物理小ダメージ

ALPHA
光芒 70 2216 3150 3067 3150 3037 94

機邪
電磁 70 2216 2485 3312 2790 2485 117

根據我岩岩開場既經驗
CBB > CCA

應該唔關事
大家都係+7

係 唔金既話AAA都無用
pvp d體要拿黎打solo關了
運會跌幾粒? 隻劍皇得79運唔知跌率點

打左兩場
好似運跌都係3粒
棄今次活動
岩岩打左鋪超上,

我沒晶 , 加兩個B, 掉2金, 結果有 2+2 +6 +6 斷
ブレイクドラモン

命中92%...

電磁 70 2216 3037 3312 2346 2515 111 自然 属性で敵単体に複数回物理小ダメージ

ALPHA
光芒 70 2216 3150 3067 3150 3037 94

機邪
電磁 70 2216 2485 3312 2790 2485 117

數值同招技都唔差
如果龍帝招技伏,出鴉爆前可以留住唔上龍帝
岩岩打左鋪超上,

我沒晶 , 加兩個B, 掉2金, 結果有 2+2 +6 +6 斷

係,相當於 [2(基本金) + 3(B晶) + 3(B晶)] X2 出左兩次金就係咁
岩岩打左鋪超上,

係,相當於 [2(基本金) + 3(B晶) + 3(B晶)] X2 出左兩次金就係咁

原來係咁, 如果佢無跌金就一斷都唔會有...

一場ACC
27斷

一場ACC
27斷

你場主?定R?

一場ACC
27斷

你場主?定R?

場主
分身A路人C
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞