[I/A]數碼暴龍Linkz (29) 200石買起龍帝條尾

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
應該係計返琴日R場次數而送
打得多咪送得多

冇送個D係咪冇打過

我冇打過協力淨打solo關都有90 斷片
打得多咪送得多

冇送個D係咪冇打過

我係咁意咩都打下,都有64斷
重燃咗我希望
打得多咪送得多

冇送個D係咪冇打過

重燃咗我希望

得一塊c晶, 搭隻100運究v, 一場solo 都有大約10斷片
打得多咪送得多

冇送個D係咪冇打過

重燃咗我希望

得一塊c晶, 搭隻100運究v, 一場solo 都有大約10斷片

3塊c都係12~18斷
唔知係咪賠償 岩岩係禮物箱收左6x粒斷 冇睇清楚寫咩

我都有70
咩特效晶片賠償

冇晶係咪冇斷賠
得5石

我都係 明明有r過分身場

我都有70
咩特效晶片賠償

冇晶係咪冇斷賠
得5石

屌你有c都冇斷賠

我都有70
咩特效晶片賠償

冇晶係咪冇斷賠
得5石

屌你有c都冇斷賠

頂,我有1粒b 4粒c,有安1b2c黎打,都得5石無斷賠?
屌,琴晚r左10場打都係得5石喎
封技真係玄到仆街
不如改做5%命中算吧啦

我都有70
咩特效晶片賠償

冇晶係咪冇斷賠
得5石

屌你有c都冇斷賠

it狗隨機派斷

我都有70
咩特效晶片賠償

冇晶係咪冇斷賠
得5石

屌你有c都冇斷賠

我分身都係得5石 0斷,我估應該係打得多SOLO先會有斷派,始終超上個掉率太玄,SOLO係必金,比較附合佢個BUG
小號 有抽晶 只打到超上 打左2次 其下既野只打1次 派左60幾斷... 正身冇抽晶冇....
小號 有抽晶 只打到超上 打左2次 其下既野只打1次 派左60幾斷... 正身冇抽晶冇....

我小號有A晶 打左10場以上超上 佢一斷都冇收到

佢公告係寫琴日5點到7點15分呢段時間先有BUG,姐係7點15之後先打就唔會有斷片補?我理解係咁

佢公告係寫琴日5點到7點15分呢段時間先有BUG,姐係7點15之後先打就唔會有斷片補?我理解係咁

OH,佢話5點到7點15 分呢段時間,根據所持晶片 + 完成Quest回數去補斷片
R場個掉率低得過份,十場有九場0斷
R場個掉率低得過份,十場有九場0斷

係,原本以為上級先係咁,打左陣發現超上都係咁撚樣
+2先bodycheck 技1 本身想升劍皇,但唔pvp技1好唔好用?
+2先bodycheck 技1 本身想升劍皇,但唔pvp技1好唔好用?

打普降啪啪啪 等埋暗晶仲爽
開心使用中

開心使用中

最緊要快過街場班on9 出招先

開心使用中

係,r降臨一流,基本上咩降都俾你入
速度快過d+0~+3傻雀同拉打

但未有暗晶,pvp應該唔夠力(我弱暗V都唔覺佢特別有威脅,次次都打其餘2隻先)
同埋弱封弱毒

開心使用中

但未有暗晶,pvp應該唔夠力(我弱暗V都唔覺佢特別有威脅,次次都打其餘2隻先)
同埋弱封弱毒

根本得技1用得
技2好廢

開心使用中

同埋弱封弱毒

根本得技1用得
技2好廢

因為我本身冇火技寵所以想要技2
隻GAME 好似偷偷地SET左野
固定協力3人只有2人會有高機率金 3人同得可能得10%都唔知有冇
互開1場之後第4場開始 只有房主有金 其他兩人all blue
然後 繼續固定3人不變 5,6,7,8場全部都係得房主有金
隊伍友人排位無關係 我排過晒
利申3acc 無關game 有自然體回所以開到7,8場 有b晶c晶

唔知係咪偷偷地set好
一係就大於某個回合就下降友方得金率 再限制固定時間內得金率
博人地食石/關game/time limited/不同友方 會renew 個值 似真random 唔覺有固定
由佢所謂修正bug之後 有冇巴打用2個分身試過 ??

利申IT狗病發作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞