[I/A]數碼暴龍Linkz (29) 200石買起龍帝條尾

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
255 ツカイモン
....
又加next order獸入黎

next order 佢進d咩? 無玩唔知

佢係魔王嘅惡魔進化族譜,
呢隻 > 惡魔獸 > NEO惡魔 > 魔王 = 巴達 > 天使 > 神天 > 究天
你當類似係咁 唔知佢整呢隻出黎意義何在,呢個你問Bamdie
超究極魔獸

We trust Bamdie 既代言人,即係你
又趁5點前黎個預告:

下week垃圾+悟空+紅銹ver.up
「忠誠」
顱骨
「忠誠」
顱骨

係佢啦,最忠誠黎講,不過世界樹啲狗仔都唔少,又係猜測時間
又有兩種斷片
有滅級 滅級都會有extra stage,玩法同金剛個次一樣,仆街了
等睇復刻紅lin然後extra stage個高度化換VUP野咁樣ff就可以hea一周
仲諗住永遠都唔會出
姐係預計黎緊2星期都要抽晶
仲諗住永遠都唔會出

仲以為顱骨會係最後一隻皇騎,宜家好似搞到龍帝點都要壓軸出場咁
「忠誠」
顱骨

係佢啦,最忠誠黎講,不過世界樹啲狗仔都唔少,又係猜測時間

點解唔係忠犬
仲要下星期出塔,原來又掠水

PVP個30石,+宜家有嘅38石,仆街星期一唔夠石抽晶 ,好喇,星期三抽完晶,到龍帝就冇石抽晶,除非佢搞version up任務送石,唔係就真係分身打救

PVP個30石,+宜家有嘅38石,仆街星期一唔夠石抽晶 ,好喇,星期三抽完晶,到龍帝就冇石抽晶,除非佢搞version up任務送石,唔係就真係分身打救

我已經放棄左龍event,,,,上次斬龍先得30碎
今個個隻先打得10碎中
出顱骨又可以打7碎hea一星期

正有此意

係差在佢換啲咩item
燈走晒啲好嘢先
明明以前有人吹奏3顱骨
明明以前有人吹奏3顱骨

俾我未棄我會整一隊

依家啲濕尻活動 限你換50碎已經收皮
明明以前有人吹奏3顱骨

俾我未棄我會整一隊

依家啲濕尻活動 限你換50碎已經收皮

我都會整一隊 磨到20round
明明以前有人吹奏3顱骨

me

一拳巴打好耐冇見

正有此意

係差在佢換啲咩item
燈走晒啲好嘢先

依家墮碎派街坊 仲唔出暗晶局懞撚打
跟住30斷1c晶

友抽出小龍係咪叫我打多7碎測技
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞