[I/A]數碼暴龍Linkz (29) 200石買起龍帝條尾

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
啱啱有300石
抽盾好定抽龍仔好

我會揀盾,必有粒金wor⋯
龍仔抽唔中ab精等於垃圾⋯
啱啱有300石
抽盾好定抽龍仔好

應該講緊十窿龍仔
好難諗 唔敢答
啱啱有300石
抽盾好定抽龍仔好

啱啱有300石
抽盾好定抽龍仔好

唔好諗住補底金就實無死
我就中左粒魔防金1
+銀hp2&銀a5

好型 好靚仔

好型 好靚仔

比例上就係,一講texture,整得好HEA,hea嘅程度同斬龍有得揮

好型 好靚仔

比例上就係,一講texture,整得好HEA,hea嘅程度同斬龍有得揮

有數值睇未

好型 好靚仔

有數值睇未

求其整隻龍仔上破壞龍完全體咪有得睇
雷系草單複數小
龍帝唔通改做 草複數全體小 + 火單下全體+高爆
然後經斬龍進龍帝就必定火技,經破壞龍就必定草技
雷系草單複數小

2904 5578 5957 4625 4849 140
痴線, 分身10抽出左4粒c 1粒b event精....
龍帝唔通改做 草複數全體小 + 火單下全體+高爆
然後經斬龍進龍帝就必定火技,經破壞龍就必定草技

有得自己揀咁好
我隻龍仔去到+3了,冇得斬掉重練

咪幾好,今次A晶+5斷,B晶+3斷,C晶+1斷,你分身+正身單刷都已經有A晶效果

咪幾好,今次A晶+5斷,B晶+3斷,C晶+1斷,你分身+正身單刷都已經有A晶效果

正身都1b1c
e個禮拜睇黎要放低pvp

隊友A晶計唔計, 會唔會減半

隊友A晶計唔計, 會唔會減半

唔知,最驚唔係減半,係R場最多3斷
佢話出puzzle 時先 +5/3/1
係咪即是好多時會一粒都唔跌

係,分分鐘逼你打超上,A晶上級大法會唔work

我係諗緊超上都食白果

我係諗緊超上都食白果

跟住我又比巴打串人類總是⋯⋯
做咩咁早抽精⋯
黑wiki做乜變到咁簡陋
變白wiki不突特止仲閹左好多野
重以為隔幾日會轉番
黑wiki做乜變到咁簡陋
變白wiki不突特止仲閹左好多野
重以為隔幾日會轉番

係囉,想淨係睇究極體都唔得
要30斷 , 加哂價

我係諗緊超上都食白果

跟住我又比巴打串人類總是⋯⋯
做咩咁早抽精⋯

未碌到你呢個reply
我本身都想問 做咩又咁早抽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞