[I/A]數碼暴龍Linkz (29) 200石買起龍帝條尾

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

本身仲擔心中咗呢個月咪要肝到仆街
好啦 事實証明係諗多咗

無石抽龍仔,100石抽得粒c精,我已經無心機打⋯斬龍我而家先40斷片⋯

查實e隻斬龍大家要打幾多碎?(我連e個都懶得計又無爬文)

7,11,14,21,21

手痕10抽
中一隻龍
大命中 古狼 古魔防
中多招混亂

你本身唔係有6百幾石咩,bamdie真係識回收石

我呢下第2十抽黎
頭十抽乜柒都唔中

好想要大命中未中過

手痕10抽
中一隻龍
大命中 古狼 古魔防
中多招混亂

我呢下第2十抽黎
頭十抽乜柒都唔中

好想要大命中未中過

大命中我第3隻
反而無中過大HP同大速

手痕10抽
中一隻龍
大命中 古狼 古魔防
中多招混亂

我呢下第2十抽黎
頭十抽乜柒都唔中

好想要大命中未中過

大命中我第3隻
反而無中過大HP同大速

有大命中我就完成到我隊封隊
但佢出極都係防禦系隊長比我
唉 V仔光抗我都照殺啦
未見過光暗抗
唉 V仔光抗我都照殺啦
未見過光暗抗

我隻莉莉c都未洗到光 諗緊火抗好唔好
唉 V仔光抗我都照殺啦
未見過光暗抗

求其火抗算啦, 我隻大波已經封左塵十世
唉 V仔光抗我都照殺啦
未見過光暗抗

我果隻已經投左胎

好啦 事實証明係諗多咗

無石抽龍仔,100石抽得粒c精,我已經無心機打⋯斬龍我而家先40斷片⋯

最少21,後面叫做有得救,21都冇咁就可以HEA成個月(除非龍帝排位有送斬龍
呢排HEA左咁耐送左咁多石都係得返100石咁癡線 覺醒任務個啲咁快俾你燒晒?

升隻+4真係要打就要 7+11+14+21+21= 74碎; 10斷片換1碎,即係要740塊斷片 (洗抗唔係問題,隻成長期龍仔可以孵蛋可以孵到)

問題係抽技1 定 技2 啦,如果你只打740咁記即係咩技都照升。如果想抽,就每次7碎=70斷片

我估要升龍帝應該係 斬龍+破壞龍 total 95

你打得到幾百puzzle 就應該實夠5000千拎果11斬龍碎
當破壞龍一樣玩法即係點都有22碎喺手先
然後兩個星期夾埋打多 730puzzle

簡單計過只要每日開10場3C 都穩夠
完全唔洗肝

好啦 事實証明係諗多咗

最少21,後面叫做有得救,21都冇咁就可以HEA成個月(除非龍帝排位有送斬龍
呢排HEA左咁耐送左咁多石都係得返100石咁癡線 覺醒任務個啲咁快俾你燒晒?

升隻+4真係要打就要 7+11+14+21+21= 74碎; 10斷片換1碎,即係要740塊斷片 (洗抗唔係問題,隻成長期龍仔可以孵蛋可以孵到)

問題係抽技1 定 技2 啦,如果你只打740咁記即係咩技都照升。如果想抽,就每次7碎=70斷片

我估要升龍帝應該係 斬龍+破壞龍 total 95

你打得到幾百puzzle 就應該實夠5000千拎果11斬龍碎
當破壞龍一樣玩法即係點都有22碎喺手先
然後兩個星期夾埋打多 730puzzle

簡單計過只要每日開10場3C 都穩夠
完全唔洗肝

3C上級協力有無3金? 而家夠5000分, 想攞多D碎
咁如果我想升+4龍帝 總共大概要幾多碎 現有74斬龍碎

斬龍+破壞龍一共95碎,龍帝21碎

咁可唔可以全部95碎斬係斬龍

唔得

唔得

兩邊都要過21 並且其中一邊要係7嘅倍數

唔得

74斬龍碎 可以做一隻+4斬龍
之後如無意外你應該需要21碎破壞龍+21碎龍帝

應該係同奧米加條線差唔多啦

唔得

要開埋圖鑑破壞龍就要28碎

唔得

屌 見到都想嘔

唔得

屌 見到都想嘔

刷28碎破壞龍唔會有問題
龍帝先見真章

唔得

屌 見到都想嘔

刷28碎破壞龍唔會有問題
龍帝先見真章

龍帝打碎就好唔好又打分
爆石開場, 有無AB精巴打幫手?

我有B呀 你屌不屌

我有B呀 你屌不屌

你地又想邊睇波邊打?

我有B呀 你屌不屌

你地又想邊睇波邊打?

正呀 祖記對皇馬

我有B呀 你屌不屌

你地又想邊睇波邊打?

正呀 祖記對皇馬

差300斷 今次得C晶好苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞