[I/A]數碼暴龍Linkz (29) 200石買起龍帝條尾

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
請問咩叫做十窿

窿=晶片slot

友抽果啲最多只可以放5塊晶片
石抽果啲有CD 既話最多可以放到10塊

另外想問下抽到重覆係咪互食就得 我個倉抽到好多條龍仔
請問咩叫做十窿

窿=晶片slot

留嚟刷抗性或者抽技能

刷抗性究極體以下要食自己
究極體都用碎片
一般都係+4成長期時刷 (要計啱成長路徑確保抗性可以帶到去究極體)

抽技能方面每隻龍仔一抽返嚟背後就定咗係技能1或2
要到時根據龍帝技能分配決定邊隻要留
請問咩叫做十窿

窿=晶片slot

留嚟刷抗性或者抽技能

刷抗性究極體以下要食自己
究極體都用碎片
一般都係+4成長期時刷 (要計啱成長路徑確保抗性可以帶到去究極體)

抽技能方面每隻龍仔一抽返嚟背後就定咗係技能1或2
要到時根據龍帝技能分配決定邊隻要留

多謝巴打解答
V仔第4次光抗了
V仔第4次光抗了

我之前都 loop 左幾次火抗同草抗,on99 system
V仔第4次光抗了

我之前都 loop 左幾次火抗同草抗,on99 system

我已經loop左4個半月,連無抗都出左3次
狂開場 終於夠72碎 但2500石 得番500石

用咗咁多石開場

用咗咁多石開場

7 11 14 21 21,唔係應該74?
72係咩玩法
V仔第4次光抗了

我已經loop左4個半月,連無抗都出左3次

光抗投降
見ab 差唔多可直接投

用咗咁多石開場

應該因為佢買新account, 所以體力塔未升爆

賓周巴, 俾你參考下
你可以買定多一個2000石account,
而家開始慢慢升到佢體力塔lv 10
有需要的時候就用分身抽A晶, 邀正身+一個巴打carry你
除非bamdie玩野set到好難打, 如果唔係都應該冇事
可以係電腦download MEMU, 之後買個android accout引繼入去就OK
請問咩叫做十窿

窿=晶片slot

10抽個pool既窿係隨機定必10?
雖然要抽到先算
請問咩叫做十窿

窿=晶片slot

雖然要抽到先算

石抽必定10
友抽既話出晶片系統前個d獸都會keep住10窿
請問咩叫做十窿

窿=晶片slot

雖然要抽到先算

石抽必定10
友抽既話出晶片系統前個d獸都會keep住10窿

所以新手嘅六翅必定5窿bandie好on9

用咗咁多石開場

72係咩玩法

新入坑既巴打果然好撚勤力

用咗咁多石開場

72係咩玩法

新入坑既巴打果然好撚勤力

狂開場有人入先出奇

江湖封殺令!
e條卡狗死左隻虎蜂唔夠我打,叫佢走佢go返我轉頭,之後10秒普攻⋯殺多隻劍皇就卡我⋯

你老味,山水有相逢,event唔好比我見到你開場入場,你a精我都必玩9你

本身仲擔心中咗呢個月咪要肝到仆街
好啦 事實証明係諗多咗

好啦 事實証明係諗多咗

無石抽龍仔,100石抽得粒c精,我已經無心機打⋯斬龍我而家先40斷片⋯

查實e隻斬龍大家要打幾多碎?(我連e個都懶得計又無爬文)

好啦 事實証明係諗多咗

無石抽龍仔,100石抽得粒c精,我已經無心機打⋯斬龍我而家先40斷片⋯

最少21,後面叫做有得救,21都冇咁就可以HEA成個月(除非龍帝排位有送斬龍
呢排HEA左咁耐送左咁多石都係得返100石咁癡線 覺醒任務個啲咁快俾你燒晒?

好啦 事實証明係諗多咗

做晒覺醒mission就夠石抽
不過都係唔好抽好啲
咁後面2個event都可以慳石

好啦 事實証明係諗多咗

最少21,後面叫做有得救,21都冇咁就可以HEA成個月(除非龍帝排位有送斬龍
呢排HEA左咁耐送左咁多石都係得返100石咁癡線 覺醒任務個啲咁快俾你燒晒?

升隻+4真係要打就要 7+11+14+21+21= 74碎; 10斷片換1碎,即係要740塊斷片 (洗抗唔係問題,隻成長期龍仔可以孵蛋可以孵到)

問題係抽技1 定 技2 啦,如果你只打740咁記即係咩技都照升。如果想抽,就每次7碎=70斷片

手痕10抽
中一隻龍
大命中 古狼 古魔防
中多招混亂

手痕10抽
中一隻龍
大命中 古狼 古魔防
中多招混亂

你本身唔係有6百幾石咩,bamdie真係識回收石

手痕10抽
中一隻龍
大命中 古狼 古魔防
中多招混亂

你本身唔係有6百幾石咩,bamdie真係識回收石

我呢下第2十抽黎
頭十抽乜柒都唔中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞