[I/A]數碼暴龍Linkz (29) 200石買起龍帝條尾

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
101好慘爭輸比個裝逼佬
輕輕鬆鬆保一千
冇打十日 保唔到頭1000
以後都係唔好做deadline fighter
上一次金仔差一碎 白帝差兩 今次差50名

我琴日見佢都仲有100好似...
無計,今日佢太大安旨意, 拋離成100分,
夜晚兩round應該唔可能追到啦

我星期六跌到10x, 即刻唔敢hea, 發力追
我個人會預同101名保持300分距離先放心

我星期六跌到10x, 即刻唔敢hea, 發力追
我個人會預同101名保持300分距離先放心

最大決心
Btw 我都係想追頭1000
最尾打左陣886名
一路都徘徊係5~6百名
輕取
星期日就停左手 剩打免費
留體刷下友同素一二
6月再開又無體剩
事實證明無盾裸跑每日3場樂得清閒唔駛逼又唔駛爭

識玩一定係每日3場穩1000
最尾打左陣886名

嚇左嚇 以為886個BB

我琴日見佢都仲有100好似...
無計,今日佢太大安旨意, 拋離成100分,
夜晚兩round應該唔可能追到啦

以後要追100 嘅話要預有3000 分
一日打100分諗吓都覺得痴線

識玩一定係每日3場穩1000

下個月繼續每日3場保1000留名
又有綜援石
遇到盾撚 隔離隻金甲龍又係佢,1金2銀

乜依家無抗咁易出...

乜依家無抗咁易出...

上白帝撞走佢

乜依家無抗咁易出...

上白帝撞走佢

本身想咁做 但出唔到火抗好似就冇咩用
如果有得ver up就諗住上alpha
https://www.youtube.com/watch?v=KnNVB4_r4DE
有冇巴打有關注bandie新出隻超進化魂series 好撚正
仲有個Complete Memory Set
https://www.youtube.com/watch?v=KnNVB4_r4DE
有冇巴打有關注bandie新出隻超進化魂series 好撚正

得正面可以睇,背面唔睇得 然後成長期又整得柒柒地,都係長放究極體,不過勝在同其他figure比夠平,我應該會買alpha+超惡魔,其他不了

得正面可以睇,背面唔睇得 然後成長期又整得柒柒地,都係長放究極體,不過勝在同其他figure比夠平,我應該會買alpha+超惡魔,其他不了

反正都係擺尼睇正面
亞古加布都好正
發覺pvp多咗好多團體
玩呢隻垃圾驚都要自製公會

反正都係擺尼睇正面
亞古加布都好正

唔多鍾意變型
因為無乜幾何會變
但為咗可變又整到柒柒地

寧願3隻進化期排排企仲靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞