[I/A]數碼暴龍Linkz (29) 200石買起龍帝條尾

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
好耐無聽home大法
而家d體pvp剩就刷友刷素 都無乜開降了

這就是草耐虎鋒的實力
仲有, 而家係咪每日1次點個DM升友情, 係咪加多左, 我見有時候+3, +6都試過

去打5體啦 隨機加3,6,9
仲有, 而家係咪每日1次點個DM升友情, 係咪加多左, 我見有時候+3, +6都試過

係?
我打咗一場得3就無打
原來隨機

係?
我打咗一場得3就無打
原來隨機

絆爆3究天係咪巴打?

這就是草耐虎鋒的實力

超上緊係用機邪

一炮都溶左

這就是草耐虎鋒的實力

點樣可以打到死
我auto 都唔死

係?
我打咗一場得3就無打
原來隨機

絆爆3究天係咪巴打?

唔係
我絆魔攻

晏晝打咗場 6金12銀 海天 機邪 白帝
俾人屌打到菊花出血

係?
我打咗一場得3就無打
原來隨機

而家8-3 exp比好似最高 又會隨機3/6友
岩d成長期刷友
完全體打5體快好多

係?
我打咗一場得3就無打
原來隨機

岩d成長期刷友
完全體打5體快好多

我而家都係刷5體, 其實出6,9 友都好高
唔洗友情地獄 好爽

係?
我打咗一場得3就無打
原來隨機

岩d成長期刷友
完全體打5體快好多

我而家都係刷5體, 其實出6,9 友都好高
唔洗友情地獄 好爽

今日刷左陣8-4,連續5定6場得3友 即刻轉返打5體,勁快300友情

這就是草耐虎鋒的實力

點樣可以打到死
我auto 都唔死

wave2食左右邊隻狗一招CRT拳
wave3食左隻狗+長眉一招CRT拳/鞭
想問個塔邊關多素材4跌

7銀1金 + 1招古魔攻,爽到仆街

中左哂金巴打

中左金巴打

中左金巴打

s-atk
抽左兩次10回,兩粒金都係 s atk
我想俾金仔,但佢有粒銀1 響度

十連得呢2隻
抽左30000友情又乜都冇

十連得呢2隻
抽左30000友情又乜都冇

3盾

這就是草耐虎鋒的實力

超上緊係用機邪

一炮都溶左

巴打我都係哩個陣打超上
瘋狂啪啪啪,打到好撚爽
街場d 人唔識欣賞機邪+撒多陣

中左金巴打

s-atk

我都中左2個s attack 金, 未諗進咩定過俾邊隻
金仔魔攻本身唔高,但好硬,諗緊係咪俾金防好d
連續協力超上3場都係藍..係咪改低哂

中左金巴打

s-atk

我都中左2個s attack 金, 未諗進咩定過俾邊隻
金仔魔攻本身唔高,但好硬,諗緊係咪俾金防好d

金防就一定,魔攻上銀6,同金1差240 魔攻左右, 銀6血同金1血 差150血
另外個金升邊樣就自己諗,我會覺得血好啲 (哪有金 )

這就是草耐虎鋒的實力

超上緊係用機邪

一炮都溶左

巴打我都係哩個陣打超上
瘋狂啪啪啪,打到好撚爽
街場d 人唔識欣賞機邪+撒多陣

對草雷a蜂可以秒到boss以外所有怪
反而用慢速全體技 多數會比豬隊友搶ap
計落都係用蜂打快手啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞