[I/A]數碼暴龍Linkz (29) 200石買起龍帝條尾

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
無石
都係繼續裸跑保1000算
到e+ 仲保住個金處
想問下斬龍獸係咪有兩招固定技
想問下斬龍獸係咪有兩招固定技

得一招,龍帝先有兩招
無石
都係繼續裸跑保1000算
到e+ 仲保住個金處

下個禮拜PVP又有30石,所以我都係allin算
頂⋯今個禮拜無水抽⋯點玩落去⋯

card slash

唔記得左仲有覺醒任務果堆⋯但估計抽得200石,allin金池定debuff好?

card slash

唔記得左仲有覺醒任務果堆⋯但估計抽得200石,allin金池定debuff好?

繼技連課長都唔抽,太伏,一唔中降防 200石就玩完,抽金..你上金血防俾海天,根本輕鬆85%勝率

card slash

繼技連課長都唔抽,太伏,一唔中降防 200石就玩完,抽金..你上金血防俾海天,根本輕鬆85%勝率

你既愛將上左金盾未先?
一個金盾最少差15%數值

btw 金血金防海天真係毀天滅地?
如果整是咪刷草抗?

card slash

你既愛將上左金盾未先?

如果整是咪刷草抗?

一定係火抗,草技雙V都斬唔死你,如果佢用得雙V又要3招先打得死你佢已經輸左
除非龍帝勁草全
草抗的話頑又煩,金甲又可以魔攻炸你,太唔安全

card slash

你既愛將上左金盾未先?

如果整是咪刷草抗?

一定係火抗,草技雙V都斬唔死你,如果佢用得雙V又要3招先打得死你佢已經輸左
除非龍帝勁草全

未上金盾 邊有咁多金盾,所以上完塔要即抽
BTW你係細佬定呀哥 聽聞細佬好Q多金
可以係邊度搵到bamdai email? 要佢幫手回復番個分身account..

你個時刻XXX係咪模擬器時間set錯左

但呢個分身係舊電話黎
BTW你係細佬定呀哥 聽聞細佬好Q多金

我係細佬
等過盾up整海天
理想隊伍 防大龍帝(希望草全),海天,金仔
全部金血金防

card slash

你既愛將上左金盾未先?

如果整是咪刷草抗?

除非龍帝勁草全

冇金血金防咁應該刷咩
我隻機邪6000攻+草killer都秒到超上第一 wave 有埋古狼同allin攻擊晶 應該連第二wave隻南瓜都秒埋

吹咗咁耐硬終於升到粒金防

有冇蜂蜂V/蜂VV隊車我

本身仲擔心中咗呢個月咪要肝到仆街
好啦 事實証明係諗多咗

望返我2日前嗰200 石抽咗啲乜9
...

card slash

夠鐘棄驚了
我隻機邪6000攻+草killer都秒到超上第一 wave 有埋古狼同allin攻擊晶 應該連第二wave隻南瓜都秒埋

金仔同機邪都係正選陣 裝唔到草killer
rd1都要人執屎a死

金仔同機邪都係正選陣 裝唔到草killer
rd1都要人執屎a死

本身諗住用古狼私家車 宜家發現用大命中私家車都夠

三粒都攻

三粒都攻

我中左一粒s def金

三粒都攻

我中左一粒s def金

攻好呀,俾龍帝,好過魔防

三粒都攻

我中左一粒s def金

不過最開心係中到技2 V仔
終於可以開波

三粒都攻

我中左一粒s def金

終於可以開波

年底有得落場

三粒都攻

我中左一粒s def金

終於可以開波

年底有得落場

刷抗都要半年啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞