[I/A]數碼暴龍Linkz (29) 200石買起龍帝條尾

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
癲佬深宵對話

立即按此與癲佬激情對話

我算慢啦, 我好似成年之前已經見RON巴4排+4
我全部都係整10晶, 5晶就算大隊長都唔會整, 接受唔到

同課長比會盲

痴線 其實投胎舊+4 咪得點解要整咁多隻
我得1排多啲

睇下你重PVP育成定重收集 我係both所以整咁多

樂趣黎

玩linkz就係要瘋狂覺醒

已經懶覺醒咗好耐

最近先整咗隻海天
不過都係擺

入去望一望 原來我都就快5排

我算慢啦, 我好似成年之前已經見RON巴4排+4
我全部都係整10晶, 5晶就算大隊長都唔會整, 接受唔到

同課長比會盲

我得1排多啲

樂趣黎

已經懶覺醒咗好耐

最近先整咗隻海天
不過都係擺

仲會唔會KEEP住整

我得1排多啲

樂趣黎

已經懶覺醒咗好耐

最近先整咗隻海天
不過都係擺

仲會唔會KEEP住整

會呀 其實好多碎我都有打但未整
金仔 杜納斯 白帝 黑奧 巴爾巴有碎但都未升

執game前一推
今晚夠200石,抽金定抽晶 之前打得43,即要打多53

抽晶打斷可以用分身

抽盾:有得過手癮,保底金可以增強pvp戰力
抽晶:抽到c比人踢到仆街,抽到b都要肝到仆街,打足碎仲要硬食下個event再抽再肝
其實唔難揀

抽盾:有得過手癮,保底金可以增強pvp戰力
抽晶:抽到c比人踢到仆街,抽到b都要肝到仆街,打足碎仲要硬食下個event再抽再肝
其實唔難揀

抽盾啦
分身抽A/B晶配正身C晶就開場啪啪啪咪算
有冇巴打想打exp,打到場世盃外完場
想死 抽錯左蛋池
抽左第一個
想死 抽錯左蛋池
抽左第一個

100石/200石?

哩招係咪Neet巴果招?
想死 抽錯左蛋池
抽左第一個

100石/200石?

抽左100石 而家要再儲

neet個招單體黎

neet個招單體黎

伏伏地

巴打開唔開鼻涕?

巴打開唔開鼻涕?

打夠左126碎唔開喇,仲有好多野要升,exp緊要啲

巴打開唔開鼻涕?

同問

巴打開唔開鼻涕?

126......
你100運係咪場場都有1碎至少?

巴打開唔開鼻涕?

126......

平均一場一碎主要係劍皇每場都打得好快,又唔驚啲新手搶ap

巴打開唔開鼻涕?

好啦咁唯有R街場

巴打開唔開鼻涕?

126......

平均一場一碎主要係劍皇每場都打得好快,又唔驚啲新手搶ap

出極都係素4, 中撚咗幻術咁
想死 頭先抽錯野之後
再抽番正常 但得一粒補底金
An轉ios係咪會清零
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞