【持續更新】經典男裝(皮鞋、西裝、皮件)討論區(44)

1001 回覆
7 Like 4 Dislike
你覺得點先係sharp醒?有冇圖睇下?
係喎 太耐冇睇p1 sor sor
純文字討論有時真係有啲難
我唔想又見到姜濤
可能係liverano
真心希望各位巴打多啲share下outfit相同心得
無錢造新衫
你講大約做邊行應該大家心目中都會有畫面
緊身加短西裝吊腳西褲最sharp醒
左3個肚兜
巧型

左/中 咁樣都覺得幾好睇 唔知要幾錢一套

見到有啲西裝顯到個膊頭窄/A字膊 係造工問題定係Model身型問題冇得救?
呢啲款去g2000啦
同樣水平西裝你著可能係咁(你上本地中文forum我假設你黃種人)
但係學野一問
黃種人揀西裝要留意邊啲位?/點樣分辨西裝嘅好壞?

wwchan我睇佢地ig啲西裝覺得好靚 筆挺
但係知道造價好L貴 所以唔關我事

之後都有睇返啲中/入門級 攞prologue做例子 覺得佢地有啲作品睇落好顯A字膊+窄 感覺好似G2000分分鐘仲好啲
https://www.instagram.com/p/CR0539qrTFL/?utm_medium=copy_link
想問下有冇皮鞋好介紹 想買比男朋友budget 一千左右 完全零知識啊依方面
我諗呢個係house cut問題吧?似乎你想要d structure多一d既西裝?
唔建議買皮鞋比男朋友做禮物,除非你好肯定佢皮鞋著咩size
我上面講笑
認真,prologue 同wwchan 根本行唔同style ,你咁對比係錯嘅
至於邊啲係肉酸,你貼出嚟嗰啲咪係,同樣二三千SuitSupply 都靚好多,你自己google下,睇下正常野再望下你宜家認為好睇嘅嘢
地板有水就會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞