[韓劇] 機智醫生生活 S2 (2)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
睇到好sad唔好分手得唔得啊
明明season1好sweet好鍾意佢哋依pair
唔會真係分手嘅
本身仲以為要下季先有機會見到翊純

可唔可以繼續sweet落去
今集嗰首其實1988都有出過 我覺得嗰個版本好正

就算首歌要sweet 搵臉紅的思春期唱應該仲好啲
屋頂月光都好!!!
我覺得可能係因為上季搵左JOY, 今季就搵JYP (如果有下季搵埋YG?但佢地應該唔care 依D)
YG算撚數啦
開個盤: 翼俊EP4之前知唔知俊莞同翼頌一齊依單野? 星期四就會揭曉!

唔知
之前一直以為佢知 但係YouTube啲片話佢其實唔知
佢個表情咁錯愕應該係唔知啦 翊晙係呢方面好鈍下
知道自己鐘意頌和已經好好
但佢知道哂其他人嘅戀情
因為大家都係醫院太明顯掛 如果李氏兄妹一齊住可能佢都會知阿妹同隽婠拍拖
佢真係觀察力同反應快... 外加好聽力同八卦到一個點!
好似S1 EP12, 佢同小熊食辣炒年糕, 小熊同翼俊詑稱大熊搵佢幫手寫文... 跟住質問大熊, 大熊講左句nega? 加埋小熊反應, 立即就知咩事
所以之前鋪陳好多佢應該知既元素 (e.g. 雪蟹/ 鴿子小姐/ 咁近聽電話/ 放佢兩個獨處 etc)... 正正大家都覺得佢應該知先會咁做 而編碼同導演不嬲依d問題上都係會反轉我地既諗法, 所以我先覺得劇組惡趣味, 專登set到佢冇可能唔知, 但事實佢的確真係唔知

我自己對於人設另一個諗法係, 就算李翼俊幾中意玩人都好, 佢知佢果妹經歷過D咩既話, 冇可能唔會警告俊莞要對自己果妹好 (有D人話覺得翼俊想俾佢地空間, 驚自己會俾壓力佢2個... 但我覺得20年兄弟始終會比唔過親生細妹 (e.g. 當年紳士的品格迴音 ->雖然果pair 係年紀差好多), 仲要係受過情傷既... )
好緊張聽日個集冬天發生咩事
好緊張雋婠個pair 唔好真係散呀
準備虐
唔好俾預告fake到
我相信一定係甜
預告永遠都剪到同正片好唔同
之前睇分析話單數集多cp發展 雙數集主要focus係病人
所以今晚應該會係甜
58分鐘
重未有更新
有啦
碩亨呀媽
안녕하세요
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞