[韓劇] 機智醫生生活 S2 (2)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
少得過EP3 定EP4? S1 開始支持佢地, 依家已經佛系追CP

利: 依然咁中意S2... 而且機醫一直都講唔melo劇, EP1同EP5/6 已經唔少鏡頭 所以咪感覺依家少好多(加埋WG固定sweet sweet戲份)
佢地d劇都係咁, 正八果隻
唔知會唔會有s3
不過s1嘅鋪排都好重要 反而s2會感覺對每個人有更深認識
同意不過s3應該無啦

希望s2有good ending
大熊個老母真係好黑人憎
let’s forget it聽到好感動
死性不改
根本佢睇邊個都唔順眼 難怪大熊咁灰冇諗過要結婚同拍拖
得頌和
但真係溝頌和都應該會話頌和唔好
但頌和唔鐘意大熊
廿年前已經fd zone大熊左
就係得唔到
大熊老母先覺得好
好期待小熊日日頂心頂肺
只要大熊老母睇得順眼 就邊個都好
不過頌和人設太完美 好難覺得唔好

政源個新人物介紹
有啲奶奶結婚前成日話個女仔好想佢入門 結左婚就嫌三嫌四
肯定大熊老母係呢啲人
垃圾人
老而不死是為賊也
佢老公對住咁既老婆出軌好正常
Hbo go app 用返now / nowe account login

去asia 果part 搵就搵到

或者直接search 個劇名

剛剛追埋16 集,都好好睇,雋婠係男二,仲有有材學

今集有d悶
Netflix都有 vpn轉日本/台灣就得
悶同好老套… 老實講今集好失望 失望到懷疑換咗編劇
大小熊呢
咪係
求婚突然失蹤,老人癡呆,翊俊又會比翊純自爆喺屋企…老套以為睇TVB

五人幫各自同病患嘅故事好碎,冇咩重點又儲唔到感動位

大家最期待頌和生日唱歌又冇咗

第二季最好睇暫時係俊官玩ig 果集,超感動
好差 明明一直以嚟啲感動位都寫得好好 今集直情說教feel 入得好核突 病人家屬醫生身份轉換嗰度直情係老套到喊
睇到黑人問號
冇翊晙開頭出黎搞下笑 冇政源冬天派下糖真係唔掂
反而我睇Winter garden睇到厭… 今季無乜好感 情願佢快啲交代大小熊同雋純 感覺今集好拖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞