[韓劇] 機智醫生生活 S2 (2)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
潤福無啦啦咁喊都唔覺得感動 個承接好怪

仲加上呢集等咗兩個禮拜 希望越大 失望越大
但潤福個到我喊左
如果link埋第一季潤福個阿媽同頌和,咁喊都ok
利申:有眼濕濕

不過依集真心失望

希望下集回勇
不過季播都預咗 通常越後劇情就越focus喺主要角色身上

同埋有好多唔同類型嘅case出現咗 感動位都已經捉到 開始麻木咗

我希望今季可以完晒啲主線 寧願唔好第三季 做爛嗰朵
+1 winter garden 真係頂唔順要飛

呢幾集每個主角都係重複同一個point
翊頌 - 食飯散步飲咖啡
雋婠 - 孤單寂寞凍
政源 - 錫錫錫同傻笑

得大熊好啲,有推進

唔怪得導演改口風話未必有第3季
我有諗起第一季個幕 喊得太出色
所以有咗個對比
劇情無推進 仲要感覺今集對之後劇情發展又唔似有幫助 我睇咗好耐先睇得曬呢集
我睇韓網都係負面留言多
由翊純講大話分手開始就鬧到媽媽聲
唔知製作組請咗一個星期假係咪就為咗修改劇本
咁都改得幾差
我覺得係
再上一集預告啲畫面同今集有啲出入
我以為翊頌去camp有啲進展 點知都淨係知道多咗佢地傾計會乜都傾 不過翊俊去開房門去揾頌和 頌和個笑容
好甜
傾偈夜話我都已經好滿足
最後晚安個眼神

good night
頌和精精神神話要瞓覺 翊晙反而飲到紅都臉晒都唔肯瞓
頌和擺明心虛 落閘唔想講落去
頌和明明都有feel點解仲要繼續扮朋友
頌和去訓 翊俊個眼神
期待頌和生日有突破性發展曹政奭勁好戲俾場kiss戲佢啦
下集都唔似做生日 可能要第9集打後
原本第7集預告係頌和主唱架,無左

佢地親手寫多謝翊頌fans應援架,唔好令我地失望
本身睇個陣見到呀晙飲到咁醉會錫
原來係我諗多左
即係6集去到21年3月 7集都仲係3月?
我想知其他3個人 知頌和同翊俊 佢哋會有咩反應多啲
翊晙와 .gif
下集又要做winter garden 又要做政源媽媽 又要講5條友去行山 又要有幾個爆喊嘅病人case 計計下 都應該未輪到翊頌
但下集希望雋婠或者大熊其中一條線有推進 預告雋婠話佢媽媽生日 返鄉下可能會撞到翊純
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞