[韓劇] 機智醫生生活 S2 (2)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
好似有
見到中翻新聞
上季都好似試過,請回答1988仲顛好似有唔少集數都差唔多兩個鐘
點解會比人鬧
https://n.news.naver.com/entertain/ranking/article/312/0000494699

naver d新聞好正面喎,播得長會鬧架咩
tvN本身係有線收費台 應該冇規管同限制 自己鍾意點播就點播
翊晙次次係佢最需要嘅時候出現 睇到真係好心動
但我都未睇夠
我地同佢地唔同,佢地投訴係因為搞到之後套劇要延遲
咁又好似真係對之後嘅節目唔公平嘅

不過我唔介意
https://youtu.be/bL4MnsbIbEE

大家有冇發覺今集好睇咗 連首歌都有feel啲
今集仲要係秋秋做封面

大家有冇發覺今集好睇咗 連首歌都有feel啲
今集仲要係秋秋做封面
wuli秋秋, 仲要係單人封面 (應該係第一個? Twice 果首有冬天但係WG 一齊)

淨低ep9/10/11/12, ep12 應該都係五人封面, 其中一集係俊莞, 下星期如果係mido唱OST咁封面可以期待下翼頌? (因為EP3出左頌和單人), 仲有一個封面唔知俾邊個呢?
翼純返黎之前材學應該都係負責表白俊莞既角色, 仲要依季擺明係佢食住俊莞

不過材學今季好少事業上戲份, 除左一開始話佢成功pass專科做fellow外, 同埋識讓位俾新人做打手學野之外就諗唔起有咩相關專科劇情...
期待
但呢首歌覺得係講緊雋婠翊純
我都係咁話雖然秋秋封面我好開心... 但都覺得講緊俊莞翼純... 就算唔係佢地, 羅莎做封面都match d...

新海報
唔知點解覺得束草會係最後一集劇情...
依家未到4月/at least未到頌和生日(下集先到)
5月底先去雪嶽山... 唔通wuli熊熊CP要到大結局先一齊

秋秋今集先貸款裝修, 5月底前裝修完未嫁???
想知佢地係咪會爬雪嶽山ge恐龍稜線係咪好難行
其實羅莎點識冬天架?係咪我睇漏咗啲咩?
第一季11集羅莎見到政源同冬天傾偈,跟住就揾冬天叫佢留住政源
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞