[韓劇] 機智醫生生活 S2 (2)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
超級音痴
我諗應該會嘅
申李定律: 出國必分手、返黎必復合 (e.g. 94 同 88), 希望依條仲work...

翼頌應該係諗住異地戀唔想俊莞長期都係咁樣狀態而忍痛分手 (94就係無疾而終), 果陣應該唔知身體真係出事
但之後身體報告出事知道要返黎, 所以先打俾阿哥自爆 (應該係一收到電話就打俾阿哥果隻), 翼俊話有機會要移植, 希望唔好行到依步...
呢排睇緊1988
德善 阿澤
希望真係會復合
想要happy ending
想睇阿晙笑佢地兩個
生活已經好多苦況
再sad搞唔掂
應該會, 最新5人幫poster係翼俊起飛腳俊莞
佢地應該唔會放過依D咁好玩既劇情!
我估翼俊唔知就係因為咁先有反轉, 個個諗住gossip girl boy 李翼俊無所不知+聽覺好到爆, 冇可能咁多hints 都唔知, 正正因為咁樣, 佢真係燈下黑唔知先好玩!
期待昌源boys會有新一層level既打交!
BTW 一諗起88 主感情線就
大小熊CP -> 都可以叫辣炒年糕CP
我一直以為係果次翼俊話佢同小熊係死黨, 話約好去辣炒年糕所以大熊先知, 以致EP12先一齊食辣炒年糕, 但重睇返S1 先知原來果集係EP9...
即係細心既大熊EP8 買辣炒年糕俾小熊唔係因為佢地咁岩食果樣, 可能係因為佢本身就留意到小熊中意食!
BTW S1EP9 大熊得知翼俊同小熊約食辣炒年糕 (如果有gif最好, 可惜唔識整, 得d cut 圖)

PS, 繼wuli 冬天後EP4 落實左wuli 秋秋... 又多一個"我講得你唔講得"既受害者
有無人都係冬粉
一齊成立冬天教
冬天冬天
戰勝上帝既女人
冬天教
今集玩公仔個幕世界第一
wuli 雋婠
會好的!
女朋友仔會番黎架!

思芝媽媽終於等到
真係好開心

Btw上次政源門診個小妹妹靚女好多
冬天教
上集個妹妹輪廓好深
哇!!! 佢好似唔會點同同劇女演員單獨合照!!!
我諗重點睇下申賢彬會唔會like, so far 好似冇見過佢like 柳演鍚D相
會唔會純係因為自己有病 先分手
BTW, 都載學sam 老婆會唔會真人客串? 睇IG 睇唔出係邊個, 但諗緊有冇機會係林華映 (機監女朋友)?
政源咁識做
到時阿哥同男友爭住捐肝
估唔到佢post

Btw劇組幾時先捨得放呢段嘅BTS
昌源boy 打架升lev既原因
阿哥: what are you talking about, 依個係我果妹, 梗係我捐
男友: 我先係永遠要同佢一齊果個, 我捐先岩
阿哥: 睬你都傻... 起飛腳
What are you talking about 有聲
預告冬天同另一醫生(?)一齊拎住個器官捐贈箱,唔知關唔關翊純事
佢隱瞞政源嘅嘢會唔會就係關翊純事呢?

不過機醫預告又信唔過,分分鐘翊純好少事,唔使換肝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞