[韓劇] 機智醫生生活 S2 (2)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
真係,不知不覺又個幾鐘,唔想佢咁快完
次次一見到開始夾band都嚇一嚇 無啦啦過咗過幾鐘
唔會有一刻想飛快d睇 平時睇劇會成日飛/加快睇
最近再睇多次S1 都唔會覺得悶 反而每次睇都覺得對每個角色理解多咗
得呢套係可以不停翻睇 又唔會飛 但係好可惜s2奉醫生戲份好似唔係好多
建議睇埋請回答1988
呢套其實個節奏都算慢 但一啲都唔悶 好快又睇完一集平時睇韓劇勁冇耐性
之前睇左S1就好期待S2
終於追到最新個集同啲post
每集睇完都覺得好治癒 好鐘意佢地五個既互動 同埋佢地食飯
同埋好少睇劇每集都有啲位係可以笑出聲
btw冬天真係好QQ
因為冇左奉salon所以奉sam戲份少左... 但我估黎緊一兩集可能會多返少少, 畢竟ER有新人, 點都要講下佢... 唔知奉salon有冇機會再開返 (畢竟多左咁多新intern, resident同fellow)
希望有睇完文森佐之後更加鐘意佢
今個星期冇得睇,返睇第一季先
但係奉salon都係講比觀眾聽 五位主角係咩性格 如果再講比新人聽 好似怪怪地
如果真係開返奉salon, 問既問題梗係唔係一樣... 可以八卦埋D舊人 (e.g. 冬天咁靚女一定有新既resident 中意佢) / 大熊點解選擇入婦產科 (其餘4個我地都知, 就係唔知大熊)
再唔係... 話唔定班新人對奉sam 本人有興趣, 多過gagman五人幫
https://www.youtube.com/watch?v=URRimPZBHf8
superstar MV
今日無得睇
仲要等多個禮拜先有得睇
又要等一個星期
新預告場乒乓波睇落好好笑
睇錯左以為頌和隔離個女仔係麗英
Diu 好似
睇完新預告好吊癮
睇完仲吊癮幾時先到下個禮拜
有冇人知可以係邊到睇到特輯
https://youtu.be/mLhg0SjnZkI

安政源小氣鬼好嘈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞