[韓劇] 機智醫生生活 S2 (2)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
S1 時係羅莎'求'冬天同上帝爭政源喎,喺醫院個花園到
呢個我記得,但係個陣佢兩個又未一齊
之後知道政源留返係首爾,就知冬天成功左

camping花絮,好sweet
然後忍足成年終於再見到
而家多埋個宗秀知
宗秀要推羅莎返房笑到
但有一幕見到頌和間房月歷仲係2021,3月,係咪道具bug?
同意
今集先係機醫,永遠情理之內意料之外

依集d病患故事係會令人記得,唔係之前有d單純係童星賣萌

五人幫各自都有推進同感動位,大讚
終於唔洗又loop睇俊官一個人食飯
3月應該岩
7-10月係盆花既花期 盆花韓文係蔡頌和
所以分析有機會7-10月會開花結果
唔係啊,今集最後先4月,下集先到4月中頌和生日?
大家最期待頌和唱歌終於出現
透過張相聽到頌和尖叫
(X)朱宗秀
(O)朱看護
佢哋幾個咁好朋友,但個個都好似唔想分享感情事
真 申李風格嚟
請回答1988 成班友6年嚟都唔知寶拉同善宇拍過拖
睇預告 見到醫院運動會係寫住4月 應該下集先正式4月?
崔澤知呀, 狗善2個知一半, 係東龍慘d姐
中年成班男既, 唔係申李風格, 唔講都好正常啦...
其實個個都有講呀 只係會穩定咗先講 溝緊/flirt緊先冇講姐好想知其他三個人知頌和同翊晙啲嘢會點
希望會拍呢幕
呀 係 得阿澤撞破過一次
但其實都係知道善宇暗戀 唔知道真係媾到手
佢哋幾個咁好朋友,但個個都好似唔想分享感情事
真 申李風格嚟
請回答1988 成班友6年嚟都唔知寶拉同善宇拍過拖
崔澤知呀, 狗善2個知一半, 係東龍慘d姐
中年成班男既, 唔係申李風格, 唔講都好正常啦...
呀 係 得阿澤撞破過一次
但其他人都係知道善宇暗戀 唔知道真係媾到手
我估個盤一家係佢求間餐廳賣俾佢。
我原先都以來說為會有個 hug.
得返4集 睇個勢應該都會做晒熊熊同雋純先
都唔知係咪打算拖到最後一集2個人先確定心意
其實翊頌真係仲有好多嘢講
點解一齊 當年頌和嘅單戀故事 依家一齊咗點樣相處 5人幫會變成點
以上都可能呢季睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞