[韓劇] 機智醫生生活 S2 (2)

1001 回覆
14 Like 0 Dislike
2/9
都好啲 但係下星期好似全部嘢都有進展咁 好驚吊癮吊到2/9
聽日好似係上少女首歌

已經慣左聽頌和走音
+1
見ptt都有人講
大熊笑得好甜(通常唔會形容男既但我諗唔到比依個仲適合既詞語) 雪糕果2位憑咩覺得佢地有機會食到
在明叔客串好正!!!
奉sam今集超型!!! 認同ER做得好先有後面既2位"名醫"!!! 睇EP9 貌似奉salon又要開返
見到冬天下集幫秋秋分析, 應該係同政源傾好左... 唔係唔會有果心思意念
材學老婆真係幾靚女, 同佢幾襯
今集最正一定係果2秒 翼頌拖手!!! 正如大家都估第5次係大熊表白, 依度應該都係頌和會做主動, 踏出第1步
係感情上頌和都真係幾被動
距離上次有人講起同個老朋友一齊咗 呢件事都過咗成年
一年後終於做返次主動 但冇諗過翊晙會刻意拉開距離 話嚟緊啲水氹要自己跳過去
笑死 政源呢頭先話忍下頌和 果頭就發脾氣鬧翊晙唔阻止佢揀呢首歌
大熊仲話應該奧運年先比頌和唱一次
翊晙話仲有三個水氹要頌和自己跨過去….啱啱好得返3集
睇怕都要等到最後一集
keep住粒粒都走音
最好笑係佢last moment 都仲未放棄 同頌和講仲可以轉歌
睇嚟係頌和開口
雋婠一路夾band一路望住頌和 個樣好似生不如死咁
想問金健醫生望住冬天紮辮 到底係心諗呢條女幾日冇洗頭定迷上咗佢
一開頭覺得無洗頭 之後覺得迷上左
佢好似擰埋一邊傻笑?
我都覺得係迷上咗
之後仲要準備埋答案俾佢
呢part睇到喊咗 希望下集傾掂數
(以後啲零食俾翊晙食晒都抵
翊純嘅眼神
唔准迷上冬天
對對cp都好正 但我one pick熊熊

拖個手已經甜到
今季我都係!!小小嘅進展都睇到好肉緊
同埋秋秋安慰冬天個part好warm 大熊真係唔可以錯過呢啲好女仔
金健醫生都幾靚仔

今日係雋婠ost
翊晙嘅口吻好似𠱁細路咁 好摟打

比起被動 頌和可能係驚自己又一次愛上翊晙
喺佢角度翊晙就係當年畀晒signal 但最後唔清唔楚放佢飛機嘅暗戀對象
頌和要重新接受翊晙 相信呢段感情同當年唔一樣 會係美好嘅 的確需要時間(雖然一年真係好耐)
btw 翊晙係唔知頌和當年係暗戀佢

好清純,錯過嘅暗戀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞